Tandsköterska till Specialisttandvården, Pedodonti CLV

Tandsköterska till Specialisttandvården, Pedodonti CLV

Om arbetsplatsen
Vi på Folktandvården är en del av Region Kronoberg och vi har ett av Sveriges viktigaste - och kanske också roligaste - jobb! Jobbar du hos oss så är varje dag meningsfull - tack vare ditt arbete får kronobergarna en bättre munhälsa.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete som tandsköterska hos oss på Specialisttandvården CLV (Centrallasarettet i Växjö). Specialisttandvården CLV består av pedodonti, sjukhustandvård, endodonti, käk- och ansiktsröntgen och käkkirurgi. Du kommer huvudsakligen att arbeta på avdelningen för pedodonti men du har din anställning på Specialistkliniken CLV och vid behov hjälps vi åt mellan avdelningarna. Yrket som tandsköterska inom Specialisttandvården ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, god samarbetsförmåga och respekt. På pedodonti möter du barn och ungdomar mellan 018 år med funktionsvariationer, svår tandvårdsrädsla, komplicerade tandskador och allvarliga sjukdomar. Du som söker ska vara genuint intresserad av att arbeta med barn och ungdomar i olika situationer och ibland från utsatta och varierade familjeförhållanden. Vi behandlar också en del barn under narkos och lustgas eller annan premedicinering. Att vara ny på jobbet är både kul och lite jobbigt. För att skapa de bästa förutsättningarna för dig att komma in i jobbet så genomför vi ett introduktionsprogram för alla nya medarbetare som kommer till oss. Programmet sträcker sig under delar av ditt första anställningsår och genom det här programmet får du en inblick i vår organisation, en hel del nyttig information men också chansen att lära känna andra nyanställda kollegor inom Folktandvården. Vi är angelägna om att du ska trivas hos oss och att du får möjlighet att växa och utvecklas både i din profession och som människa. I dag värdesätter allt fler en balans i livet, livskvalitet, jobbutmaningar men också närhet och tid för familj och fritidsaktiviteter. Det tror vi att vi kan erbjuda dig. Vi kan också erbjuda dig flyttbidrag, friskvårds- och massagebidrag. Välkommen till en dynamisk verksamhet där patienten alltid står i centrum!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, det är en merit om du har tidigare erfarenhet av yrket. Förutom dina odontologiska meriter är också dina personliga egenskaper viktiga: vi söker dig som är engagerad, har en positiv grundinställning och bidrar till en god stämning på jobbet. Du ska ha förmågan att se förändringar som en utmaning och utveckling. Vi utgår från en gemensam medarbetaridé: att se varandra och vår del i helheten.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Marie Åstrand
Telefon 0470 588938
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)