Tandläkare till Folktandvården i Region Kronoberg

Tandläkare till Folktandvården i Region Kronoberg

Om arbetsplatsen
Folktandvården är en del av Region Kronoberg. Om vi får säga det själva, så har vi ett av Sveriges viktigaste - och roligaste - jobb! Som arbetsgivare är vi mån om att du som medarbetare ska trivas hos oss och att du får möjlighet att växa och utvecklas både i din profession och som människa. I dagens samhälle värdesätter allt fler en balans i livet, livskvalitet, jobbutmaningar men också närhet och tid för familj och fritidsaktiviteter. Det tror vi att vi kan erbjuda dig.

Arbetsuppgifter
Är du nyexaminerad som tandläkare och vill ha en trygg start i arbetslivet precis efter avslutad utbildning? Då kan vi erbjuda dig det! Har du jobbat några år och är sugen på att se något nytt? Då kan vi erbjuda dig det! Närmar du dig pensionen men har mer att ge? Då vill vi gärna att du kommer till oss, här kommer din insats att göra stor skillnad! Just nu söker vi tandläkare till ett par av våra landsbygdskliniker.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad tandläkare med svensk tandläkarlegitimation. Förutom din formella kompetens vill vi att du har ett brinnande engagemang för tandvård. Vi vill att du är flexibel, har god social kompetens och samarbetsförmåga. Att du sätter patienten i fokus är en självklarhet. Som ny medarbetare hos oss är du med på vårt introduktionsprogram, det sträcker sig under det första halvåret av din anställning och genom det här programmet får du en inblick i vår organisation, en massa bra information men också möjlighet att träffa andra nyanställda kollegor inom Folktandvården.

Övrigt
Kronoberg är en del av Småland. Här kan du leva i en trygg småstad, på landsbygden eller i en modern stadsmiljö. Hjärtat i regionen är Växjö. En liten stad där människan blir stor det kanske är därför så många trivs i Växjö. I Kronoberg finns en mix av gammalt och nytt, sport och kultur, puls och vila. I Växjö är det inte bara nära till naturen, här börjar naturen i staden. En levnadsvänlig plats med både tätort och landsbygd, för den som vill ha ut mycket av livet. Om du är nyexaminerad tandläkare kan det finnas en unik möjlighet för dig att inledningsvis vara på vår handledningsklinik i Växjö en del av tiden. Antalet platser är begränsat, men om du får en plats så får du under ditt första anställningsår möjlighet att arbeta på handledningskliniken ett par dagar i veckan samtidigt som du tjänstgör på en av våra landsbygdskliniker resterande tid. På handledningskliniken får du en personlig handledare som du vänder dig till för att rådfråga i specifika fall och tillsammans gör ni en individuell plan för handledning och introduktion. Vi kan erbjuda dig förmåner i form av flyttbidrag samt friskvårds- och massagebidrag. När du arbetar på en klinik som ligger utanför Växjö betalar vi också ett lönetillägg (ett s.k. landsbygdstillägg) utöver din grundlön. Alla allmäntandläkare som är anställda inom Folktandvården Kronoberg och har minst två års arbetslivserfarenhet ingår i vår helgjours verksamhet. Det innebär att man arbetar i genomsnitt tre lördagar/söndagar/heldagar per år. Vi kommer att genomföra urval och intervjuer löpande vilket betyder att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, med andra ord - vänta inte med att söka! Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Lisen Blomdahl
Telefon 0709-844959
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (44 dagar kvar)