Systemförvaltare ekonomiobjekt

Systemförvaltare ekonomiobjekt

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg samlas ansvaret för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Hälso- och sjukvård dominerar verksamheten. Bland övriga ansvarsområden finns; kollektivtrafik och infrastruktur, kompetens- och utbildningsfrågor, miljö- och klimat, samhällsplanering, innovation, näringslivsutveckling, internationella frågor, folkhälsa och kultur. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Ekonomiavdelningen inom Region Kronoberg har det övergripande ansvaret för att driva och utveckla arbetet inom ekonomiområdet (budget, finansiering, redovisning, uppföljning och analys). Region Kronoberg genomför just nu en förändring av förvaltningsmodellen som används för objektet Ekonomi för att stärka verksamheten. Detta innebär att systemförvaltarna flyttas från IT-avdelningen till Ekonomiavdelningen. I objektet Ekonomi ingår bland annat ekonomi- och e-handelssystemet Raindance. Nu söker vi ytterligare en medarbetare till vårt team inom objektet Ekonomi. Vi planerar har intervjuer via Teams 25 och 26 maj.

Arbetsuppgifter
Du får en mycket viktig roll i vårt team där du blir du en av flera kollegor som arbetar med verksamhetsnära förvaltning av ekonomiadministrativa system. Tillsammans med förvaltningsledare planerar och strukturerar ni i teamet arbetet utifrån fastlagd förvaltningsplan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: tredje linjens support genomföra aktiviteter kopplat till förvaltningsplan samverka och fånga upp behov i verksamheten omsätta behoven till konkreta krav och utvecklingsinitiativ stötta verksamheten vid implementation av nya funktioner ta fram dokumentation planera och leda acceptanstester vid uppgradering omvärldsbevakning Som systemförvaltare kommer du att vara en del i en förändringsresa och driva ett område med stort engagemang där din åsikt spelar roll. Du ska tillsammans med dina kollegor i objektet Ekonomi utveckla en affärsmässig, proaktiv och verksamhetsnära funktion. Den ska bidra till och stödja förvaltningens strategiska inriktning och operativa behov. Din befattning hos oss blir verksamhetsutvecklare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning som bedöms relevant för tjänsten. Meriterande är om du har erfarenhet av utvecklings- och förvaltningsarbete ur ett verksamhetsperspektiv och har arbetat med krav- och testarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av systemförvaltning, styrmodellen PM3, projektledning samt erfarenhet av arbete inom offentlig sektor. Meriterande är även om du har grundläggande kunskaper inom ekonomi såsom redovisning, reskontrahantering och erfarenheter av arbete med ekonomisystem, ärendehanteringssystem samt e-handel. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du tar dig an utmaningar med positiv inställning och har god initiativ-, samarbets- och problemlösningsförmåga. Det är viktigt att du: är flexibel, prestigelös och trivs att arbeta både i grupp och individuellt är driven och kan hantera att det inte alltid finns upptrampade vägar att följa är strukturerad - har god analytisk förmåga trivs med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter är lyhörd och har god kommunikativ förmåga i tal och skrift Känner du att du vill vara en del av vårt team och att beskrivningen passar in på dig, tveka inte att söka!

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Jonas Karlström
Telefon 0470-58 85 39
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)