Specialistläkare till habiliteringen i Region Kronoberg

Specialistläkare till habiliteringen i Region Kronoberg

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Välkommen till habiliteringen! Vi är en specialistverksamhet för personer med varaktiga funktionsnedsättningar i alla åldrar. När du kommer till oss möts du av ett stort engagemang - vi är helt enkelt väldigt stolta över att jobba på habiliteringen! Vi är en specialistverksamhet som kännetecknas av kunskap, engagemang och samverkan. Våra jobb är roliga, svåra och intressanta. Vi vill göra skillnad och skapa mervärde för personer med funktionsnedsättning. Nu söker vi dig som är specialistläkare och vill arbeta med barn och ungdomar upp till 18 år tillsammans med våra tvärprofessionella team. Hos oss arbetar logopeder, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, psykologer, kuratorer mfl. Vår verksamhet präglas av samverkan och du kommer att ges möjlighet att samarbeta med andra läkare. Välkommen!

Arbetsuppgifter
I det kliniska arbetet hos oss möter du barn, ungdomar och deras föräldrar. Arbetet innebär medicinska bedömningar, undersökningar och uppföljning av barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Du bidrar med medicinsk kompetens till våra team och andra professioner samt samverkar med vårdgrannar kring processer och patienter. Med utgångspunkt i din bakgrund anpassas arbetsuppgifterna så att din kompetens kommer bäst till sin rätt. Vi vill gärna att du är med och formar morgondagens habilitering, till exempel genom omställning till en god och nära vård och med digitaliseringens möjligheter. Du som läkare har en viktig roll i vårt utvecklingsarbete, både i vardagen och på sikt. Vi tror därför att din och vår utveckling går hand i hand och vi värderar din kompetensutveckling högt. Habiliteringens läkare har ett nära samarbete med läkarna på barn- och ungdomskliniken och tjänstgöring där enligt din kompetensprofil ingår, eller kan ingå, i uppdrag. Det finns goda möjligheter att pendla till Växjö. Vi erbjuder dessutom inflyttarservice som innebär ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer på: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/region-kronoberg-som-arbetsgivare/inflyttarservice/

Kvalifikationer
Vi söker dig som är läkare med specialistkompetens inom barn- och ungdomsmedicin. Subspecialisering inom barnneurologi och habilitering är meriterande men inget krav. Vi söker dig som: * har förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du integrerar dig väl i teamen * är flexibel och ser möjligheter att underlätta arbetet med och kring familjer med funktionsnedsättning * har ett driv att utveckla och förbättra arbetssätt så att vi gör rätt saker Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Eva Gustafsson
Telefon 0767-207827
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (12 dagar kvar)