Specialistläkare/Överläkare till klinisk patologi och cytologi, Växjö

Specialistläkare/Överläkare till klinisk patologi och cytologi, Växjö

Om arbetsplatsen
Är du patolog och söker nya utmaningar? Då har vi ett erbjudande till dig! Vi är en mindre klinik med god sammanhållning och trevlig stämning. Här möter du bekanta ansikten i korridorer och personalmatsalen, du har möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd. Samtidigt får du chansen att göra karriär och prova nya arbetsuppgifter. Klinikens resultat är goda och tittar man på de ledtider vi redovisar står vi oss mycket bra nationellt sett. Klinisk patologi och cytologi undersöker vävnadsprover och cellprover insända från i första hand Kronobergs läns upptagningsområde. Vi har även bårhus- och obduktionsverksamhet samt en sektion för flöde, benmärg och immunolab. Vi bemannar även en punktionsmottagning för provtagning. Kliniken har ca 30 medarbetare och är lokaliserade på centrallasarettet i Växjö. I vår verksamhet arbetar förutom läkare även ST läkare, medicinska sekreterare, biomedicinska analytiker, bioanalytiker, cytodiagnostiker, laboratoriebiträden och obduktionstekniker. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter
Som läkare hos oss har du omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter inom ett brett spektrum av olika organområden. Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter på ett patologlab med diagnostik av patologi och cytologi, utskärning, obduktioner och deltagande i medicinska konferenser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom klinisk patologi. Du är noggrann, ansvarstagande och god samarbetsförmåga samt vilja att arbeta i team. I Region Kronoberg får du stöd att växa i din yrkesroll vi erbjuder bland annat kompetensutveckling, ledarskapsprogram med mera. Vi har egna träningslokaler och aktivitetsbidrag för friskvård till alla medarbetare. Du är försäkrad och trygg om du blir sjuk eller skadas i arbetet. Region Kronoberg erbjuder stöd i form av inflyttarservice, där du kan få hjälp att hitta boende och stöd för familj eller partner att etablera sig i länet. Läs mer här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/region-kronoberg-som-arbetsgivare/inflyttarservice I Kronoberg kan man leva i en trygg småstad, på landsbygden eller i en modern stadsmiljö. Det finns bra kommunikationer för att lätt ta sig till exempelvis Köpenhamn med direkttåg. I Växjö finns en flygplats för både inrikes- och utrikesflyg. Här finns ett rikt kulturliv som erbjuder något för alla. Likaså finns ett väl utvecklat idrotts- och friluftsliv. Med andra ord är Kronoberg en bra miljö för den som vill leva det enkla livet med närhet till arbete och fritid på samma gång. En högre livskvalitet helt enkelt! Kontakta vår verksamhetschef Sanda Beglerbegovic om du är intresserad och vill veta mer om tjänsten. Välkommen med din ansökan senast 28 feb.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Sanda Beglerbegovic
Telefon 0470-58 70 04
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionkronoberg.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)