Specialistläkare/ Överläkare, Ögonkliniken Ljungby eller Växjö

Specialistläkare/ Överläkare, Ögonkliniken Ljungby eller Växjö

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Ögonkliniken har verksamhet både i Växjö och Ljungby, och bedriver framför allt öppenvårdsverksamhet med mottagning samt dagkirurgi. Den kirurgiska verksamheten är förlagd till Växjö med inriktning på främre segmentet (inklusive crosslinking) samt ögonlocksplastiker. Kliniken har totalt 16 läkartjänster, varav 4 är ST läkare. På kliniken arbetar förutom sjukvårdspersonal även tre optiker. Verksamheten i Ljungby är väl fungerande med 2 läkartjänster, 2 sjuksköterskor, 2 undersköterskor samt 1 ortoptist Kliniken ser positivt på forskningsarbete och har för närvarande 2 läkare som är doktorander.

Arbetsuppgifter
Du har en placering i antingen Ljungby eller Växjö. De båda mottagningarna har nära samarbete med bland annat gemensamma möten och utbildningar. Kliniken är välutrustad med bl a OCT-angio, SLO samt Pentacam. I tjänsten i Växjö ingår kvälls- och nattjour med beredskap i hemmet. Detta ingår inte i tjänsten i Ljungby. Vi är måna om att du ska få en bra start hos oss därför får du en gedigen individuell introduktion. Utöver introduktionen erbjuder vi dig: * Gott arbetsklimat * Mentorskap * Schema med möjlighet att påverka din egen utveckling * Inflyttarservice Som medarbetare i Region Kronoberg får du även tillgång till friskvårdsbidrag, föreläsningar och aktiviteter från friskvårds- och hälsoenheten och mycket annat.

Kvalifikationer
Du som söker har av Socialstyrelsen godkänd specialistkompetens inom ögonsjukdomar. Du visar att du har en vilja att vara en del av kliniken genom att bidra till ett gott arbetsklimat. Du ser samarbete som en framgångsfaktor i det dagliga arbetet mellan olika medarbetare. Tillsammans med övriga medarbetare vill du bidra med din kompetens så att patienterna får en god vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Karin Fafner Wallentén
Telefon 0470-58 66 33
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)