Sommarpraktik i Region Kronoberg 2021

Sommarpraktik i Region Kronoberg 2021

Om arbetsplatsen
Praktisera hos oss! Kanske hittar du ditt framtida yrkesval hos oss? I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Vi som arbetar här ser varandra och varje medarbetares viktiga del i helheten. I allt vi gör utgår vi från värdegrunden respekt för människan, och vi strävar alltid efter att göra vårt bästa för kronobergarna. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ett gott liv i ett livskraftigt län". Genom att praktisera hos oss får du en bra inblick i Region Kronobergs olika verksamheter och yrkesroller.

Arbetsuppgifter
Hos Region Kronoberg finns det många spännande praktikplatser i både Ljungby och Växjö. Vi har praktikplatser inom sjukvård för dig som fyllt 18 år innan praktiken börjar. För dig som är under 18 år erbjuder vi kök/restaurang, service och administration. Du arbetar i totalt tre veckor, måndag till fredag och 6,5 timmar per dag.

Kvalifikationer
Om du går första eller andra året på gymnasiet och är folkbokförd i Kronobergs län så har du möjlighet att söka praktikplats hos oss. I din ansökan önskar vi att du skriver ett kort personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
För mer information om sommarpraktiken läs här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/utbildning-och-praktik/praktik-och-sommarjobb/ Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.regionkronoberg.se/
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (16 dagar kvar)