Sjuksköterska till ortopedmottagningen i Växjö

Sjuksköterska till ortopedmottagningen i Växjö

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi satsar på att bli södra Sveriges bästa ortopedklinik och vårt mål är att erbjuda våra kronobergare lättillgänglig, köfri ortopedisk vård med hög kvalitet. Ortopedkliniken i Växjö består av vårdavdelning 19 med 22 vårdplatser och vår inriktning är akut och planerad ortopedi och ortopedmottagning. Vi erbjuder individuell introduktion med mentor och handledning under första året. Kliniken satsar också mycket på kompetensutveckling för alla medarbetare. Vill erbjuder dig en tjänst som sjuksköterska med många spännande och utvecklande arbetsuppgifter!

Arbetsuppgifter
Vår arbetsplats präglas av ett stor driv och engagemang för våra patienter. Eftersom vi har en positiv patientgrupp får vi snabbt ett synligt resultat av vårt arbete. Vi strävar efter att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, som innebär att vi utgår från patientens egna resurser, och erbjuder dem att aktivt delta i sin vårdprocess. Ditt arbete på mottagningen är väldigt omväxlande och självständigt. Du har rådgivning i Tele-Q, gipsar, gör såromläggningar, assisterar vid polikliniska operationer m m, Inom vår barnverksamhet finns också olika intressanta arbetsuppgifter. Hos oss får du en bred erfarenhet i din roll som sjuksköterska. Du kommer att ha din tjänst på mottagningen och på sikt del av din tjänst även arbeta viss del på avdelningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är nybliven eller erfaren legitimerad sjuksköterska och som vill arbeta med hälsofrämjande vård som ger resultat! Vi ser gärna att du som person är nyfiken och öppen för nya arbetssätt.

Övrigt
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029
Mer info
Kontaktperson Ewa Hedlund
Telefon 0470-58 72 76
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)