Sjuksköterska till hudmottagningen

Sjuksköterska till hudmottagningen

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Hudkliniken Kronoberg, med mottagningar i Ljungby och Växjö, utreder och behandlar de flesta hudsjukdomar och sexuellt överförda infektioner. Vi utreder också kontaktallergier och har ett nära samarbete med Yrkesdermatologiska enheten i Malmö. Sedan några år tillbaka bedrivs en del av verksamheten inom Vårdval hud.

Arbetsuppgifter
Vi är en modern och välutrustad hudklinik, med mottagning i både Ljungby och Växjö. Till varje mottagning finns en specifikt utrustad behandlingsenhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på hudmottagningen är omvårdnad av patienter vid behandling av hudsjukdomar, medverka vid läkarmottagning, läkemedelshantering samt information och rådgivning till patienter.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av mottagning/öppenvård. God datorvana och vana vid Cambio Cosmic. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom nyfikenhet, vilja och förmåga att inhämta ny kunskap, självständighet och ansvarskänsla. Självklart bidrar du till en god arbetsmiljö genom respektfullt och gott bemötande, mot både patienter och arbetskamrater.

Övrigt
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Odebrant
Telefon 0470-58 82 57
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (5 dagar kvar)