Sjuksköterska till dialysavdelningen i Växjö

Sjuksköterska till dialysavdelningen i Växjö

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken Växjö är en av Region Kronobergs största kliniker med drygt 400 medarbetare. Här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare.

Dialysavdelningen erbjuder behandling till njursjuka som är i behov av dialys. Vi tar emot patienter varje dag som kommer till oss för att få sin behandling. Vi vårdar både akuta och kroniska dialyspatienter. Vår strävan är att patienten ska vara så delaktig som möjligt kring sin egen behandling.

Är du intresserad av att vidga dina vyer med mera teknik och jobba personcentrerat? Gillar du att arbeta under strukturerade former samtidigt som du är flexibel och kan fatta snabba beslut? Då kommer du trivas hos oss på dialysen på Växjö Lasarett.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar i team där 2-3 sjuksköterskor ansvarar för 5-7 patienter under ett arbetspass. Vi har en god gemenskap och du har alltid stöd av kollegor. Du kommer bland annat ansvara för uppstart och avslut av dialysbehandlingen. Under behandlingen kommer du även att ansvara för patientens omvårdnad, ha patientsamtal, närvara vid läkarrond samt ansvara för kontakten med patientens närstående och annan vårdpersonal. Vi arbetar var tredje lördag och var sjätte söndag. Vi tar emot patienter varje dag och våra öppettider på avdelningen är:

Måndag, onsdag, fredag kl: 07.30-21.00
Tisdag, Torsdag, lördag kl: 07.30-16.00
Söndag kl: 13.00-21.00

Som ny medarbetare hos oss kommer du få en god introduktion av erfaren dialyssjuksköterska på avdelningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill vara en del av medicinkliniken i Växjö. Som person trivs du med att arbeta i team och har du intresse av att arbeta med teknisk apparatur. Vidare ser vi även att du är ansvarsfull, initiativtagande och att du arbetar aktivt för att patientens behov ska styra utvecklingen av verksamheten. Har du tidigare erfarenhet av dialys eller njurmedicin är det meriterade, men inget krav.

Övrigt
Vid Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Karin Ingvald
Telefon 0470-58 82 48
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionkronoberg.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (7 dagar kvar)