Sjuksköterska till avd 62, 63 och 64, Rättspsykiatriska regionkliniken

Sjuksköterska till avd 62, 63 och 64, Rättspsykiatriska regionkliniken

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Rättspsykiatriska regionkliniken bedriver högspecialiserad vård och är en av landets fem specialistkliniker inom rättspsykiatri. Kliniken erbjuder 120 vårdplatser och har drygt 400 medarbetare, 11 vårdavdelningar med olika inriktningar samt en liten öppenvårdsenhet. Utöver detta vår Säkerhetscentral samt en väl utvecklad FoU enhet. Avdelning 62 har 10 vårdplatser och vårdar män och kvinnor. Målgruppen är främst patienter med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi arbetar strukturerat i team med fokus på patientens individuella förutsättningar. Avdelning 63 vårdar endast män oavsett lagrum. Målgruppen är främst patienter med personlighetsstörningar och missbruksproblematik. Avdelning 64 har 13 vårdplatser och vårdar både män och kvinnor med lagrum LRV, LRV med särskild utskrivningsprövning. Målgruppen är främst patienter med Psykosproblematik.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på kliniken är du omvårdnadsansvarig för ett antal patienter, beroende på avdelning. Kliniken har en väl utvecklad teamorgansation och som sjuksköterska ingår du i team tillsammans med olika professioner för att stödja och motivera patienterna i deras vårdprocess. Arbetsledning är en stor del av det dagliga arbetet. Ibland krävs avdelningsöverskridande arbete där dina insatser behövs på andra avdelningar än din egen.

Kvalifikationer
Den bästa förmånen med att arbeta hos oss är att vi erbjuder ett gott arbetsklimat med varierande arbetsuppgifter samt en möjlighet att som person och profession utvecklas under goda förutsättningar. Just nu erbjuder vi vidareutbildning inom psykiatri via Växjö Linnéuniversitet kombinerat med en väl anpassad utbildning inom psykopatologi. Detta gör att du endast behöver vara legitimerad grundutbildad sjuksköterska. Det är dock önskvärt att du är intresserad av psykiatri och ett krav är att du bryr dig på riktigt! Är du rätt person för oss så satsar vi extra på dig och förutom grundlönen får du ett tillägg på 2000 kr, trivs du hos oss så ökar tillägget till 3000 kr efter två års anställning. Tillägget gäller endast inom Rättspsykiatriska kliniken i Region Kronoberg. Utöver detta så ger vi också en bonus på allt OB-tillägg man tjänar in under året. I samband med rekryteringen begär vi utdrag från Rikspolisstyrelsens belastnings- och misstankeregister samt en bredare form av register för att säkra personsäkerheten, därför ser vi gärna att du anger ditt fullständiga personnummer i ansökan. Vi utför även alkohol-och drogtest via vår företagshälsovård.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Katharina Foss
Telefon 0470-58 65 77
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)