Sjuksköterska till Sveriges bästa barn- och ungdomsklinik

Sjuksköterska till Sveriges bästa barn- och ungdomsklinik

Om arbetsplatsen
Barn- och ungdomskliniken bedriver specialistvård för barn och ungdomar 0-18 år. Vi strävar efter att erbjuda varje barn en individanpassad vård genom att arbeta i tvärprofessionella team runt familjen. Nu söker vi en sjuksköterska till avd 11, som består av öppenvård, vårdavdelning 11, barnakut, barndagvård och mottagningar i Växjö och Ljungby. Som sjuksköterska hos oss har du barnets och familjens bästa i fokus! Är du nyfiken på oss men har fler frågor om arbetsplatsen? Hör av dig så visar vi dig gärna runt hos oss på Sveriges bästa barn- och ungdomsklinik? I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län.

Arbetsuppgifter
Du arbetar tillsammans med engagerade och erfarna arbetskamrater med hög kompetens. Du kommer att träffa barn och ungdomar med medicinska-, kirurgiska-, ortopediska-, barnpsykiatriska-, öron-, ögon- och infektionssjukdomar, vilket ger dig en bred kompetens. Arbetet är omväxlande där ingen dag är den andra lik. Här finns förutsättningar att arbeta på mottagning, akut, avdelning, dagvård och hemsjukvård. Du får möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens och förväntas delta något av våra förbättringsteam. Vi erbjuder dig: - Möjlighet att påverka ditt schema, genom årsarbetstid. - Möjlighet att få betald vidareutbildning till barnsjuksköterska om du trivs hos oss så satsar vi på dig! - En arbetsplats med familjär känsla där vi stöttar och tar hand om varandra. - En säker introduktion för att ge dig en trygg start hos oss.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn eller har specialistexamen inom barn och ungdomssjukvård. Du har lätt för att skapa goda relationer, är trygg i dig själv och har fantasi nog att komma på smarta lösningar när du ställs inför nya situationer. Tjänsten kräver att du har förmåga att vara följsam i teamarbete och har lätt för att möta barn. Du bidrar till ett gott arbetsklimat och har ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och kollegor. Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Bor du utanför Kronoberg? Spänd på hur det är att arbeta, leva och bo i Kronoberg? Läs mer om vad vi kan göra för dig på: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/region-kronoberg-som-arbetsgivare/inflyttarservice/
Mer info
Kontaktperson Gabriella Roström
Telefon 0470-58 31 32
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionkronoberg.se
Sista ansökningsdag 22 aug 2021 (24 dagar kvar)