Serviceinriktad lokalvårdare

Serviceinriktad lokalvårdare

Om arbetsplatsen
Välkommen till ett uppdrag där du aktivt bidrar till att göra livet lite enklare och bättre för många människor. Hos oss kommer du att jobba nära både kunder och patienter. Nu söker vi medarbetare med potential att växa till lokalvårdens storstädsgrupp och till dagligstäd på specialistpsykiatrin. Här blir du en del av vår avdelning som består av cirka 20 lokalvårdare. Vi söker dig som har förmågan att ge god service och som gillar att vara fysiskt aktiv på arbetet. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter
Vårt uppdrag består av två olika delar. Det första uppdraget består av storstädning, flyttstädning och byggstädning. Dessa uppdrag genomför vi såväl på Sankt Sigfridsområdet som på Centrallasarettet i Växjö, samt ett antal andra enheter inom regionen. I det andra uppdraget utförs daglig städning och beställning av material till vårdavdelningar på specialistpsykiatrin. Helg och kvällsarbete kan förekomma.

Kvalifikationer
- Du är serviceinriktad och vill arbeta med lokalvård - Du har förmåga att skapa bra relationer både inom arbetsgruppen och mot våra kunder - Du håller god ordning och tycker om att arbeta strukturerat - Du har mycket goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift, då vi följer skriftliga riktlinjer för Städning i vårdmiljö - Du tycker om att hålla dig i rörelse, har en god fysik och söker ett aktivt jobb - Erfarenhet eller utbildning inom lokalvård är meriterande, men inget krav - B-körkort är meriterande, men inget krav - viss datorvana krävs

Övrigt
Intervjuer kommer att genomföras 5, 8 och 9 mars. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Fackliga representanter
Telefon 0470-588000
Område Växjö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)