Röntgensjuksköterska till Växjö

Röntgensjuksköterska till Växjö

Om arbetsplatsen
Vi söker en röntgensjuksköterska till vårt engagerade team av medarbetare i Växjö! Vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete i fräscha lokaler och med modern utrustning. Vi är ett team på ca 100 medarbetare och vi ser fram emot att få dig som ny kollega! I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter
Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid med jourverksamhet på kvällar, nätter och helger. Hos oss finns det möjlighet att utföra de flesta förekommande röntgenundersökningarna som konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi, magnetkameraundersökning, angiografi, mammografi samt nukleärmedicin, både med SPECT-CT och med PET-CT. De senaste åren har vi renoverat våra lokaler och vi är stolta över vår fina avdelning. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för röntgensjuksköterska med rotation på olika modaliteter. Du som nyanställd kommer att få en omfattande individuell introduktion. Om du bor utanför länet kan vi erbjuda dig inflyttarservice, där stöd erbjuds i att hitta bostad och att lära känna Kronobergs län.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom radiografi. Har du tidigare erfarenhet inom området är det mycket meriterande men absolut inget krav. Som person ser vi att du är flexibel och kvalitetsmedveten. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på bästa sätt och trivs i både planerad och akutverksamhet. Vidare ser vi även att du drivs av utmaningar, ansvar samt har lätt för att samarbeta. Du sprider en positiv attityd och vill medverka till en god arbetsmiljö. Välkommen in med din ansökan!

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Edit Mako
Telefon 0709-673021
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionkronoberg.se
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (18 dagar kvar)