Psykolog till allmänpsykiatrin, Växjö

Psykolog till allmänpsykiatrin, Växjö

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Specialistpsykiatrin barn, unga och vuxna bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverande och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Allmänpsykiatrin är organiserad i specialiserade enheter där personalen arbetar utifrån integrerade team, öppenvård och heldygnsvård som följer patienten i hela vårdkedjan. Våra huvudsakliga patientgrupper inom enhet 1 är patienter med affektiva sjukdomar, PTSD, ångesttillstånd och patienter med suicidrisk. Vi söker nu en legitimerad psykolog till allmänpsykiatrin enhet 1 i Växjö. Vill du jobba tillsammans med oss- varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som legitimerad psykolog på allmänpsykiatrin enhet 1, ingår du i ett tvärprofessionellt team och tillsammans med övriga psykologer svarar du för den psykologiska kompetensen. Dina arbetsuppgifter innefattar psykologiska bedömningar och ställningstaganden till vidare behandlingar eller utredningar. Du kommer att utföra psykologiskt behandlingsarbete framför allt i form av individuella behandlingskontakter, men vi ser gärna att du också bedriver gruppbehandlingar. Bredden i vår målgrupp gör att vi ser nyttan i en mångfald av arbetssätt i den kliniska vardagen och välkomnar alla oavsett inriktning. Vi är måna om att psykologiska bedömningar och behandlingar håller en hög kvalitet och är evidensbaserade. Om du har behörighet ingår i arbetet att handleda psykologkandidater, psykologassistenter och PTP-psykologer. Utifrån din kompetens finns även möjlighet att delta i utvecklingsarbeten och metodutveckling. Det finns möjlighet till kollegial handledning och regelbunden extern handledning inom din inriktning finns att tillgå. Utöver handledning ser vi vidareutbildning som ett viktigt verktyg för att utveckla kompetensen inom enheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har intresse för och erfarenhet av vuxenpsykiatriskt behandlingsarbete. Vi ser också att du är engagerad, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och ta egna initiativ. Stort vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga ur ett tvärprofessionellt perspektiv.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Johansson
Telefon 0372-58 56 46
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 maj 2021 (20 dagar kvar)