Nu söker vi två distriktssköterskor till vårdcentralen Teleborg

Nu söker vi två distriktssköterskor till vårdcentralen Teleborg

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Hej distriktssköterska, välkommen till oss på vårdcentralen Teleborg! Vi har startat en positiv resa, med ett tydligt mål. Vi ska ha en rimlig arbetsbörda där vi hinner med dagens jobb och kontinuitet för våra patienter. Vår ambition är att ha dagliga, konkreta mål. Du ska känna dig tillfreds och stolt när arbetsdagen är slut! Vi som kämpar för detta är vår nya ledning som består av verksamhetschef Anna Ninov och avdelningscheferna Nora Zeneli och Magnus Augustine. Och självklart ett helt gäng med laddade medarbetare på vår vårdcentral! Något annat positivt är att vi kommer få fantastiskt fina lokaler, vi står inför en renovering och en ny Familjecentral ska byggas. Nu har vi precis rekryterat två distriktssköterskor till vårt BVC. Det är så roligt att det goda ryktet om vår positiva resa sprider sig, och att många vill jobba hos oss. Och nu behöver vi bli ännu fler. Välkommen!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är distriktssköterska, gärna med inriktning diabetes/astma-kol eller äldre. Du kommer ha möjlighet att jobba 50% med någon av inriktningarna. Vilket område brinner du för? Tjänsten kan utformas individuellt utifrån din kompetens, låt oss prata om det! Vi erbjuder dig ett brett arbete med patienter i alla åldrar och livssituationer och med en stor variation av diagnoser. Du kommer bland annat att få arbeta med: * möten och konsultation med patienter via telefon och mottagning * hälsoundersökningar och att ge vägledning och vård* utredning* bedömning* medicinsk behandling * uppföljning Vad erbjuder vi dig? I vår organisation är din utveckling viktig, både genom en bra introduktion och genom vidareutbildning. På våra olika mottagningar, till exempel diabetes, astma-kol eller äldremottagning finns goda möjligheter för dig att fördjupa dina kunskaper. Vi har en stor och stabil organisation i ryggen. Inte bara den gemensamma primärvården i länet, utan hela Region Kronoberg. Det ger trygghet och öppnar möjligheter för din utveckling och karriär. Om du funderar på att flytta hit erbjuder vi dig inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer om det och våra andra förmåner här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/

Kvalifikationer
Nu har vi berättat lite om oss, men vem är du? Du har en specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska. Du som är sjuksköterska med erfarenhet av primärvård är också välkommen att söka. För dig som är sjuksköterska finns möjligheter till vidareutbildning. Du kan utföra självständigt omvårdnadsarbete mot patienter i alla åldrar. Du har ett intresse för handledning, vi har ofta studenter på olika nivåer hos oss. Du har hjärtat i vår värdegrund, Respekt för människan och är en schysst arbetskamrat som bidrar till en bra arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Så, om du är laddad inför att jobba på den största vårdcentralen i Region Kronoberg tycker vi du ska söka den här tjänsten! Hoppas vi ses, välkommen med din ansökan!

Övrigt
Alla regionens vårdcentraler hjälps åt att bemanna jourläkarcentralen i Växjö för att finnas där för våra kronobergare på helger och efter klockan 17. Eftersom vi är många som hjälps åt blir det ett fåtal pass per år. Du får en särskild introduktion för att känna dig trygg och kunna utvecklas i ditt uppdrag. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Nora Zeneli
Telefon 0790-675179
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (9 dagar kvar)