Nu söker vi hjälpmedelskonsulent till hjälpmedelscentralen!

Nu söker vi hjälpmedelskonsulent till hjälpmedelscentralen!

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Välkommen till hjälpmedelscentralen, här gör vi någons vardag bättre! Vårt uppdrag är att ge människor med funktionsnedsättning förutsättningar för delaktighet i samhället. Vi erbjuder lösningar, avancerad teknik och specialanpassningar i de fall marknadens hjälpmedel inte uppfyller brukarens behov. Nu behöver vi förstärka vårt team och söker dig som är intresserad av hjälpmedel och anpassning genom rollen som hjälpmedelskonsulent. Hos oss blir du en av 19 medarbetare som alla berikar verksamheten genom sina olika uppdrag. På hjälpmedelscentralen jobbar hjälpmedelstekniker, rehabiliteringsingenjör, lagerpersonal, administration och hjälpmedelskonsulenter. Vi finns centralt på Sigfridområdet. Vi stormtrivs i den fina miljön med närhet till sjön Trummen och vacker natur. Vi är dessutom i full planering för att flytta in i helt nya lokaler här på Sigfridområdet, anpassade utefter våra önskemål och behov. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Att arbeta hos oss innebär inspirerande samarbeten med olika yrkeskategorier och omväxlande arbetsdagar. Eftersom hjälpmedelsvärlden är föränderlig och behovet styr vårt uppdrag behöver du vara beredd på att jobba inom olika hjälpmedelsområden. Just nu har vi behov inom området elrullstolar. Vi erbjuder dig möjligheten att bli expert inom ditt produktområde! Du kommer jobba som förskrivare med hela Kronobergs län som arbetsplats och med ett nära samarbete med hjälpmedelstekniker och leverantörer. Arbetet ger en stor variation, utveckling och spännande möten. Du kommer att växa i din roll genom att aktivt vara med och påverka och utveckla nya arbetssätt. Rollen som hjälpmedelskonsulent innebär: *expertkunskap i hjälpmedelsfrågor *marknadsbevakning *sortimentsurval *upphandling *hålla i utbildningstillfällen *jobba med rutiner och förbättringsarbete Är du en person med lite skinn på näsan, som gillar variation och att den ena dagen inte är den andra lik så är detta jobbet för dig!

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad arbetsterapeut alternativt fysioterapeut gärna med erfarenhet inom legitimerat yrkesområde. Du har god datorvana och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Körkort är ett krav. Du är självständig, engagerad och tar ansvar för ditt arbete genom struktur och god förmåga för problemlösning. Du drivs av en nyfiken och positiv syn och bidrar med energi och arbetsglädje. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Kronoberg erbjuder nyinflyttade medarbetare "inflyttarservice", det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer om det och våra andra förmåner här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/ Välkommen att kontakta oss för mer information! Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Lina Svensson
Telefon 0767-207583
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (1 dag kvar)