Medicinsk sekreterare till lung- och allergimottagningen i Växjö

Medicinsk sekreterare till lung- och allergimottagningen i Växjö

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Medicinkliniken Växjö är en av Region Kronobergs största kliniker med drygt 400 medarbetare. Här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Vi söker dig som vill jobba inom en stor klinik och som trivs med att jobba i team med andra yrkeskategorier. Din placering blir på lung- och allergimottagningen men vid behov stöttar vi varandra med skrivning på kliniken. Idag är vi ca 25 medicinska sekreterare och kanslister på medicinklinikens sekreterarenhet. Vår grupp står för en effektiv och professionell vårdadministration. Genom att vara kreativa, innovativa och professionella är vi med och utvecklar framtidens sjukvård. För oss är arbetsmiljö viktigt och vi förväntar oss att du som söker är en god ambassadör för vår värdegrund - Respekt för människan. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
På lung- och allergimottagningen arbetar du nära läkare och sjuksköterskor. Utöver journalskrivning bokar och kallar du ny- och återbesök, sätter upp patienter på MDK- och röntgenrond, diagnoskodning, registrerar i kvalitetsregister och har IT-ansvar. Hos oss får du ett utvecklande arbete med möjlighet att påverka.

Kvalifikationer
Du har godkänd utbildning som medicinsk sekreterare eller hälso- och vårdadministratör. Det är positivt om du har erfarenhet av Cosmic. Har du erfarenhet av diagnoskodning/DRG-registrering ser vi det som meriterande. Eftersom den ena dagen inte är den andra lik värdesätter vi flexibilitet och en god samarbetsförmåga.

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan! Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Nina Samuelsson
Telefon 0470-58 96 49
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Sekreterare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 aug 2021 (17 dagar kvar)