Logoped till Barnlogopedmottagningen, Familjehälsan

Logoped till Barnlogopedmottagningen, Familjehälsan

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Barnlogopedmottagningen är en mottagning som vänder sig till barn 0 - 18 år. Verksamheten är organiserad under Barn- och ungdomskliniken, Familjehälsan. Vårt uppdrag är länsövergripande med mottagning i Växjö och Ljungby. En av våra kollegor kommer att vara föräldraledig så därför kan vi nu erbjuda ett roligt och utvecklande arbete under ett år till en ny medarbetare. Du kommer att arbeta på vår mottagning i Växjö.

Arbetsuppgifter
Barnlogopedmottagningen är en del av enheten Familjehälsan där vi tillsammans i våra olika professioner och uppdrag arbetar utifrån vår ledstjärna För barnets bästa. Inom Familjehälsan finns tillgång till många professioner med kunskap om barn och barns utveckling på olika sätt, vi är förutom barnlogopeder även psykologer, kuratorer och sjuksköterskor mfl. Inom barnlogopedmottagningen arbetar vi främst med bedömning och behandling av barns tal-och språkutveckling men även med ät och sväljproblematik hos barn och ungdomar. Vi erbjuder AKKtiv KomIgång föräldrautbildning, teckenkurs, uttalsgrupper samt individuell behandling mm. I nuläget genomför vi grupper och utbildning digitalt. Våra främsta remittenter är sjuksköterskor inom barnhälsovården som följer utvecklingen hos barn i åldrarna 0-5 år. Verksamheten utvecklas ständigt och vårt arbete präglas av hög patientsäkerhet och god kvalité där du har möjlighet att bidra med nya tankar och idéer. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och självständigt arbete. Möjligheterna till professionellt stöd och handledning är goda.

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad logoped som med fördel har goda kunskaper om och erfarenheter av barn med språkstörning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet att du har god förmåga till samarbete och flexibilitet utifrån att uppdraget innebär både interna och externa kontakter i samverkan med andra. Körkort är ett krav eftersom resor inom länet förekommer. Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Mari Rydqvist
Telefon 0767-259618
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Optiker & Audionom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (5 dagar kvar)