Läser du till tandhygienist och vill sommarjobba i Kronoberg?

Läser du till tandhygienist och vill sommarjobba i Kronoberg?

Om arbetsplatsen
Folktandvården är en del av Region Kronoberg. Om vi får säga det själva så har vi Sveriges viktigaste - och roligaste - jobb! Jobbar du hos oss har du ett väldigt meningsfullt arbete, tack var dig och dina kollegor får kronobergarna en bättre munhälsa. Varje år tar vi i Folktandvården Kronoberg emot mellan 20-30 studenter som sommarjobbar hos oss.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på någon av våra kliniker eller avdelningar med assistans av tandläkare, hjälpa till med steril och andra arbetsuppgifter. Att sommarjobba är ett bra sätt att se hur det är att jobba inom Folktandvården i Kronoberg. Du får möjlighet att se våra fina kliniker och träffa alla trevliga medarbetare som finns hos oss. För oss är det också en fantastisk möjlighet att lära känna dig!

Kvalifikationer
Vi söker dig som idag läser till tandhygienist. Du kan ansöka om sommarjobb hos oss redan efter din första termin. Ange i din ansökan om du är intresserad av någon speciell klinik eller avdelning och hur långt du har kommit i din utbildning.

Övrigt
Kronoberg är ett län som är känt för att vara en entreprenörsregion som präglas av småföretagande och framåtanda. Länet är också en av Sveriges snabbaste växande regioner, vi har ett starkt näringsliv, stolta designtraditioner och driftiga människor. Du kommer alltså att få testa på att jobba i en region där det finns gott om kreativitet, framtidstro och livskraft! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Lisen Blomdahl
Telefon 0709-844 959
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (37 dagar kvar)