Kock till kost och restauranger Växjö

Kock till kost och restauranger Växjö

Om arbetsplatsen
I produktionsköket på centrallasarettet i Växjö tillagar vi mat till både patienter och restauranggäster. Vi har också ett produktionskök i Ljungby. Totalt serveras ca 1400 lunchportioner per dag. Vi är sammanlagt cirka 70 personer inom arbetar inom vår verksamhet. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter
Vi har nu en utmanande tjänst som kock ledig i produktionsköket på centrallasarettet. Som kock erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare. Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkoster till dukning av brickor, ansvar för uppföljning och egenkontroller. Köken inom Regionservice är KRAV-certifierade och din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion. För att bidra till god service i rollen som kock behöver du: - ett stort engagemang och intresse för mat - vara noggrann och ansvarstagande - ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra - trivas i en miljö där man behöver anpassa sig utifrån nya förutsättningar

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning och aktuella kunskaper i livsmedelshygien samt några års erfarenhet inom yrket. I arbetet har du många kontakter så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska. Du har förmåga att samarbeta och ha en god serviceförmåga samt bidra till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt. Du har intresse för utvecklingsarbete inom offentlig måltidsverksamhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Intervjuer kommer att hållas den 21 maj.
Mer info
Kontaktperson Annika Andersson
Telefon 0470-58 77 44
Område Växjö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (1 dag kvar)