Hej specialist i allmänmedicin!

Hej specialist i allmänmedicin!

Om arbetsplatsen
Sjukvården är i en utvecklingsresa mot en nära vård, där primärvården är navet. Vår läkarbemanning går sakta uppåt, men vi behöver dig också. Vi ska ha en stabil egen bemanning, med kontinuitet för patienterna och bästa möjliga arbetsmiljö. Målet är långsiktig kontinuitet i bemanningen, för att kunna göra bästa möjliga för våra patienter, och samtidigt få en bra arbetsmiljö för våra medarbetare. Dessutom står vi inför en framtid där primärvården kommer att få ett allt viktigare uppdrag. Primärvården i Region Kronoberg står för hälsa, kunskap och omtanke. Här finns 21 vårdcentraler som drivs i regionens regi, några är stora, några är små, några finns i stad andra på landsbygden. I dag är vi ca 600 medarbetare i primärvården i Region Kronoberg. Vill du bli en av oss? Då är du välkommen!

Arbetsuppgifter
Hos oss erbjuds du: - En arbetsplats som har bestämt sig för att bli oberoende av hyrpersonal - God grundlön; Region Kronoberg har en konkurrenskraftig grundlön. - Extralön: 10 000 kronor per månad, som betalas ut i sexmånadersperioder. - Du får 175 procent av din lön om du arbetar på din jourkomptid. - Löneväxling. I Region Kronoberg erbjuds möjlighet att växla lön till pension. Löneväxlingen är förmånlig eftersom den ger ett premietillägg. Det blir ingen inkomstskatt på det belopp som löneväxlas, utan du skattar först då pensionen utbetalas. - Löneväxling. Du kan en gång om året även göra en engångsavsättning till pension. - Tillsammans med chefen och kollegor planerar du arbetstider och tidboken utifrån verksamhetens behov - Hos oss finns många olika typer av vårdcentraler: stora och små, på landsbygden och i staden. Du har möjlighet att välja var du vill vara. - Du får arbeta brett med patienter i alla åldrar och livssituationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Vi söker också dig som är intresserad göra ST i allmänmedicin hos oss. Då gör du din ansökan via en annan annons.

Övrigt
Det finns goda möjligheter att pendla till oss från orter utanför länet. Region Kronoberg erbjuder nyinflyttade medarbetare inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer på: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/region-kronoberg-som-arbetsgivare/inflyttarservice/ Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-693 693
Mer info
Kontaktperson Annika Edvardsson
Telefon 0470-58 60 49
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 aug 2021 (129 dagar kvar)