HR-konsult till Rättspsykiatriska regionkliniken

HR-konsult till Rättspsykiatriska regionkliniken

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Rättspsykiatriska regionkliniken har både ett region- och riksintag och är en av landets fem regionkliniker. Flertalet av patienterna är överlämnade av domstol till vård. Kliniken tar också emot patienter från kriminalvården som är i behov av psykiatrisk omvårdnad och behandling. Verksamheten består av 11 slutenvårdsenheter samt en öppenvårdsenhet. Även FoU för klinisk forskning finns vid kliniken. Totalt arbetar ca 430 personer med olika professioner hos oss.

Arbetsuppgifter
Som HR-konsult kommer du att vara chefernas närmaste stöd inom HR-området. Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom HR-området såsom rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering, avtalstolkning, ledarskapsutveckling och löneöversyn. Du kommer att ha ett nära samarbete med HR-samordnaren på kliniken som också kommer vara din närmaste chef. Arbetssättet är huvudsakligen konsultativt men vi arbetar också med att implementera, utveckla och följa upp riktlinjer och rutiner inom hela det personalpolitiska området. Som HR-konsult inom rättspsykiatrin kommer du få ett intressant och omväxlande HR-arbete.

Kvalifikationer
Vi ser att du har en PA-examen eller motsvarande akademisk utbildning. Erfarenhet av tidigare HR-arbete samt kunskap om avtalsområdet för kommun och landsting ses som meriterande. Som person ser vi att du är initiativrik och ser möjligheter istället för hinder. Vi ser också att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Likaså har du en god kommunikativ förmåga och kan skapa goda- och förtroendefulla relationer. Du har också ett synsätt som präglas av ett helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning görs också ett utdrag ut brotts- och misstankeregistret samt personsäkerhetskontroll.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Karolina Arsunan
Telefon 0767-259 641
Område Växjö
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (15 dagar kvar)