Distriktssköterska till vårdcentralen Dalbo

Distriktssköterska till vårdcentralen Dalbo

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Nu söker vi en distriktssköterska till vårt team på vårdcentralen Dalbo. På vårdcentralen Dalbo i Växjö arbetar vi för att våra patienter ska få vård av god kvalité och att de ska känna trygghet och tillit. Vi vill att alla medarbetare ska ha goda förutsättningar att klara sitt uppdrag. Kompetensutveckling är därför ett signum och vi värnar om en bra arbetsmiljö. Det är viktigt för oss att du både kan trivas och utvecklas på jobbet. Vårdcentralen Dalbo ligger i centrala Växjö och har ungefär 10 000 listade patienter med en stor mångfald, från olika kulturer och med varierande bakgrund. Vi är en arbetsplats med stort fokus på utveckling och vi har startat resan mot framtidens primärvård, vi hoppas du vill vara med!

Arbetsuppgifter
Är du nyfiken på eller har erfarenhet av arbete inom primärvården? Det är ett varierat och spännande arbete med patienter i alla åldrar och där den ena dagen inte är den andra lik. Genom ditt arbete på mottagning och med telefonrådgivning så arbetar du med både förebyggande hälsovård samt möter patienter med mer akuta besvär i olika livssituationer. Som distriktssköterska/sjuksköterska inom primärvården bidrar du även med din kompetens på vår jourläkarcentral. Du och dina kollegor bemannar efter behov vissa kvälls- och helgpass.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från på vårdcentral eller mottagningsarbete. Vi ser också positivt på om du har erfarenhet av att arbeta med diabetesmottagning eller barnhälsovård. Som person är du engagerad och gillar att bidra till vårdcentralens utvecklingsarbete. I vår omställning till den nära vården kommer arbete med preventiva och hälsofrämjande insatser vara en viktig del, vi ser gärna att du är intresserad av dessa frågor. I vardagen är du bekväm med att anpassa dig till de förändringar som kan uppstå under en arbetsdag och har stor förmåga att samarbeta med både kollegor och patienter. Det är självklart för dig att bidra till ett gott arbetsklimat på arbetsplatsen och du står upp för vår gemensamma värdegrund respekt för människan.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Micael Svensson
Telefon 076-720 75 65
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (4 dagar kvar)