Cytodiagnostiker till klinisk patologi och cytologi

Cytodiagnostiker till klinisk patologi och cytologi

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Klinisk patologi och cytologi är en mindre klinik med god sammanhållning och trevlig stämning. Här möter du bekanta ansikten i korridorer, du har möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd. Samtidigt får du chansen att göra karriär och prova nya arbetsuppgifter. Klinikens resultat är goda och tittar man på de ledtider vi redovisar står vi oss mycket bra nationellt sett. Kliniken har ca 30 medarbetare och är lokaliserade på centrallasarettet i Växjö. I vår verksamhet arbetar förutom cytodiagnostiker även läkare, medicinska sekreterare, biomedicinska analytiker, bioanalytiker, laboratoriebiträde och obduktionstekniker. Vi undersöker vävnadsprover och cellprover insända från i första hand Kronobergs läns upptagningsområde. Vi har även bårhus- och obduktionsverksamhet. Vi har sektion för flöde och immunolab. Vi bemannar även en punktionsmottagning för provtagning. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och dagligen arbeta med ett engagerat team av kollegor! Vi på klinisk patologi och cytologi söker nu dig som är erfaren eller nyutbildad cytodiagnostiker och vill arbeta i en spännande verksamhet!

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder sedvanliga förekommande arbetsuppgifter för cytodiagnostiker så som screening av cervixcytologi och allmän cytologi samt punktionsassistans.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har specialistutbildning till cytodiagnostiker med eller utan yrkeserfarenhet. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både skriftligen och muntligen. Som person har du ett positivt förhållningssätt. Du är noggrann samtidigt som du är kvalitetsmedveten, ansvarskännande och drar lärdom av dina och medarbetarnas erfarenheter tillsammans med feedback från din omgivning. Du är engagerad och motiverande i ditt förhållningssätt och har lätt för att samarbeta men också kunna arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Löpande urval tillämpas och rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Biljana Cvetkovski
Telefon 0470-587508
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionkronoberg.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)