Barnmorska till barnmorskemottagningen i Älmhult alternativt Ljungby

Barnmorska till barnmorskemottagningen i Älmhult alternativt Ljungby

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". På kvinnokliniken är vi ca 250 anställda. Kliniken består av en integrerad BB/förlossning/gynekologisk avdelning och en BB-lättvårdsavdelning. Vidare finns ett flertal barnmorskemottagningar, gynekologiska mottagningar, abortmottagningar, en sex- och samlevnadsmottagning (Sesam) och ungdomsmottagningar i länet. Vi söker nu en barnmorska till öppenvårdsenheten på barnmorskemottagningen i Älmhult eller i Ljungby. Sysselsättningsgrad kan diskuteras

Arbetsuppgifter
Barnmorskemottagningen i Älmhult är en familjecentral och består av tre barnmorskor och en undersköterska. Vi har ett tätt samarbete med alla professioner och ett härligt arbetsklimat. Mottagningen har ca 250 inskrivna och bedriver sedvanliga barnmorskeuppgifter så som graviditetskontroller, preventivmedelsrådgivning och cellprovskontroller. Vi har även en ungdomsmottagning som har mottagning en eftermiddag i veckan. Barnmorskemottagningen i Ljungby är en större mottagning med drygt 300 inskrivningar per år. I Ljungby arbetar barnmorskor och undersköterskor. Dessutom kommer en läkare till mottagningen en gång / vecka. I direkt anslutning till barnmorskemottagningen ligger Ljungby ungdomsmottagning. Det finns även en Gck-mottagning i närliggande lokaler. På båda mottagningarna erbjuds regelbunden handledning med de övriga barnmorskorna i västra delen av Kronoberg. Det finns stora möjligheter till fortbildning att tillgå och vi har regelbundna utbildningsdagar med de övriga barnmorskorna i länet. Som barnmorska hos oss kommer du att arbeta med graviditetskontroller, preventivmedelsrådgivning, STI och cellprover.

Kvalifikationer
Legitimerad barnmorska. Det är meriterande om du har förskrivningsrätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029 Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anna Biesért
Telefon 0372-58 57 98
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (4 dagar kvar)