Avdelningschef patienttransporter & förrådsservice

Avdelningschef patienttransporter & förrådsservice

Om arbetsplatsen
Nu söker vi en avdelningschef som vill leda och utveckla vår avdelning för patienttransporter och förrådsservice inom kundservice och logistik. Är du den strukturerade och kommunikativa ledare vi söker? Vi som arbetar inom kundservice och logistik erbjuder service- och logistiktjänster åt kunderna i Region Kronoberg. Vi är idag drygt 90 medarbetare inom olika yrkesområden. Tillsammans skapar vi en produktiv och kundorienterad verksamhet med hög kompetens och stort engagemang. Patienttransporter och förrådsservice är en av sex avdelningar inom verksamheten. Vi är 13 medarbetare som tillsammans arbetar med två huvuduppdrag. Patienttransporter arbetar med att förflytta patienter mellan olika avdelningar på sjukhuset. Förrådsservice ansvarar för att beställa och leverera material och textilier till olika avdelningar. Vi har vår arbetsplats på Centrallasarettet i Växjö och det är inom sjukhuset som avdelningen utför sina uppdrag. Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som avdelningschef har du personal-, arbetsmiljö- och ekonomiansvar för avdelningen. Du har ett självständigt och övergripande ansvar för att leda, utveckla och följa upp verksamheten. Inom avdelningen ligger ansvaret för tre servicetjänster, detta ställer krav på förmågan att skapa bra flöden och på så sätt bidra till både kostnadseffektivitet och kundernas krav på leveransservice. Du kommer att ingå i kundservice och logistiks ledningsgrupp som tillsammans med verksamhetschefen består av sex avdelningschefer och en verksamhetsutvecklare. Du rapporterar till verksamhetschefen. Uppdraget inom patienttransporter och förrådsservice växer och utmanas av frågor kopplade till materialförsörjning och förbrukningsmaterial. Vi arbetar aktivt med utveckling av våra processer och med att ständigt förbättras. Vi erbjuder dig: - En stor möjlighet att påverka och utveckla både avdelningen och verksamheten - Interna och externa chefsutbildningar - Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker: - har erfarenhet av verksamhets-, personal- och ekonomiansvar - har ett serviceinriktat förhållningssätt - har relevant utbildning inom logistik - har erfarenhet av att arbeta med materialförsörjning - har förmåga att bygga förtroende och trivs i att ha dialog med chefskollegor, medarbetare och kunder - förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt - har ett stort intresse för omvärldsbevakning För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att tydliggöra mål och vision, syfte och förväntningar, samt ha förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Genom att du agerar konsekvent och visar tillit till medarbetarna skapar du engagemang och delaktighet, nytänkande och kreativitet. Du är en trygg ledare med stor personlig mognad och kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. I ditt ledarskap har du färdigheterna att lösa problem, planera och tänka affärsmässigt. Du inspirerar och stödjer dina medarbetare och arbetar för att ge dem de förutsättningar de behöver. Vi tror att du är en person som är serviceinriktad, lyhörd för din omgivning och har lätt för att bygga förtroendefulla relationer. Du är en förebild i det dagliga arbetet och främjar en kultur som stödjer Region Kronobergs värdegrund; respekt för människan. Vi tillämpar personlighets- och problemlösningstest som underlag till urvalet, som tillsammans med CV avgör vilka som går vidare i processen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Katarina Andersson
Telefon 0470-58 97 15
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 aug 2021 (8 dagar kvar)