Arbetsterapeut till psykosmottagningen, Växjö

Arbetsterapeut till psykosmottagningen, Växjö

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Specialistpsykiatrin barn, unga och vuxna bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverande och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Verksamheten är organiserad i specialiserade enheter där personalen arbetar utifrån integrerade team, öppenvård och slutenvård vilka följer patienten i hela vårdkedjan. Vårt uppdrag är att bedriva specialistpsykiatri, främst för patienter med olika psykossjukdomar, beteendestörningar och neuropsykiatrisk problematik. Vi söker nu en vikarierande arbetsterapeut till psykosmottagningen i Växjö. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du kommer att bedriva kvalificerat bedömnings- utrednings- och behandlingsarbete med patienter på psykosenheten. I arbetet med patienter bidrar du med bedömningar, strukturstödjande insatser och förskrivning av kognitiva hjälpmedel. Arbetet innebär både individuella kontakter och att leda psykoeduktiva grupper. Som arbetsterapeut arbetar du i team tillsammans med andra yrkeskategorier. Du har även nära samarbete med kommuner och andra myndigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och vill arbeta med ett intressant och omväxlande arbetsområde. Du tycker att det är roligt att arbeta självständigt såväl som i ett team och du gillar att utveckla ditt eget och verksamhetens arbete. Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi ser att du har ett stort intresse av att arbeta inom psykiatrisk verksamhet och tidigare arbete som arbetsterapeut är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Linda Johansson
Telefon 0470-58 63 42
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (9 dagar kvar)