Överläkare/Specialistläkare till anestesikliniken, Ljungby

Överläkare/Specialistläkare till anestesikliniken, Ljungby

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Kronoberg är ett län på frammarsch. Här finns en gemytlig atmosfär karaktäriserad av livskraft och en stor portion framtidstro. Geografiskt har vi nära till kusterna och det finns bra kommunikationer till omkringliggande större städer. På Ljungby lasarett blir du sedd som läkare och väl omhändertagen. Här finns stora möjligheter till professionell utveckling och korta beslutsvägar. Vi har även ett etablerat FOU-centrum där forskning och utvecklingsarbete bedrivs. Vi kan även erbjuda flexibelt schema med individuell anpassning.

Arbetsuppgifter
Anestesikliniken är en länsgemensam verksamhet med enheter i Växjö och Ljungby. Operationsenheten i Ljungby består av 5 operationssalar med dag- och slutenvårdskirurgisk verksamhet. Vi har ytterligare två operationssalar där endoskopisk verksamhet bedrivs tillsammans med mindre operativa ingrepp inom öron- och tandspecialiteterna. I anslutning till operationsavdelningen har vi en intensivvårdsavdelning med tre patientplatser och postoperativ uppvakningsavdelning. På kliniken i Ljungby finns det totalt 6 överläkartjänster. Jourtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer
Leg. överläkare eller specialistläkare inom anestesi.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anders Dynebrink
Telefon 0372-58 51 67
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juni 2021 (3 dagar kvar)