Är du tandhygienist och nyfiken på att arbeta inom specialisttandvården?

Är du tandhygienist och nyfiken på att arbeta inom specialisttandvården?

Om arbetsplatsen
Vi på Folktandvården är en del av Region Kronoberg och vi har ett av Sveriges roligaste jobb!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och som har arbetat några år inom allmäntandvården. Kanske känner du att det är dags för ett nytt steg i karriären och är nyfiken på att arbeta inom specialisttandvården? Då kanske den här tjänsten på Parodontologiavdelningen är något för dig! Specialisttandvården Klostergatan består av avdelningarna för parodontologi, protetik och bettfysiologi och kliniken finns centralt belägen tillsammans med Specialisttandvården Ortodonti, allmäntandvård, Servicecenter och vårt administrativa kansli på Klostergatan i Växjö. Hos oss kommer du, genom ett nära samarbete med specialisttandläkare, att behandla framför allt parodontala och peri-implantära sjukdomar efter individuell terapiplan. Du kommer också att göra en stor del av den post-operativa behandlingen. Vi kommer naturligtvis att introducera dig till vårt sätt att arbeta, för att du skall känna trygghet och säkerhet i dina arbetsuppgifter. När det finns möjlighet vill vi gärna också att du hjälper till med patientbehandling inom de andra två avdelningarna som hör till kliniken (protetik och bettfysiologi). Att komma ny till en arbetsplats är oftast både väldigt spännande och kul, men kan samtidigt vara lite jobbigt. För att underlätta för dig som är ny har vi ett övergripande föreläsnings-/introduktionsprogram som riktar sig till alla nya medarbetare inom organisationen. Programmet sträcker sig över cirka ett halvår och genom det här programmet får du en god inblick i olika delar av vår organisation, en hel del nyttig information men också chansen att lära känna andra nyanställda kollegor inom Folktandvården Kronoberg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, du får gärna ha tidigare erfarenhet från yrket. Vi tror att du har ett starkt engagemang för ditt arbete, du lägger stor vikt vid den odontologiska kvalitén och du är intresserad av att utvecklas. Förutom dina odontologiska meriter är också dina personliga egenskaper viktiga: vi söker dig som har en positiv grundinställning och bidrar till en god stämning på jobbet. Vi utgår från en gemensam medarbetaridé: att se varandra och vår del i helheten.

Övrigt
Vi är en förhållandevis liten organisation inom Folktandvården Kronoberg. Det är drygt 330 medarbetare inom hela organisationen som brukar beskrivs som familjär och trevlig. Du kommer ganska snabbt in i verksamheten och det är enkelt att lära känna kollegor och skapa kontakt även utanför den klinik som du arbetar på. Naturligtvis erbjuder vi en konkurrenskraftig lön och andra förmåner som friskvårds-och massagebidrag. Flyttar du till Kronoberg för att börja arbeta hos oss har du också rätt till ett s.k. flyttbidrag. Vi är angelägna om att du ska trivas hos oss och att du får möjlighet att växa och utvecklas både i din profession och som människa. I dag värdesätter allt fler en balans i livet, livskvalitet, jobbutmaningar men också närhet och tid för familj och fritidsaktiviteter. Kronoberg är en del av Småland. Här kan du leva i en trygg småstad, på landsbygden eller i en modern stadsmiljö. Hjärtat i regionen är Växjö. En liten stad där människan blir stor det kanske är därför så många trivs i Växjö. I Kronoberg finns en mix av gammalt och nytt, sport och kultur, puls och vila. I Växjö är det inte bara nära till naturen, här börjar naturen i staden. En levnadsvänlig plats med både tätort och landsbygd, för den som vill ha ut mycket av livet. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Stefan Axelsson
Telefon 0470-58 89 44
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (12 dagar kvar)