Är du kock och vill ha en arbetsledande roll?

Är du kock och vill ha en arbetsledande roll?

Om arbetsplatsen
Kost och restauranger ansvarar för måltider inom Region Kronoberg samt driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, personalrestauranger och kaffeservice. Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Verksamheten består av ca 90 medarbetare och tillagar ca 2000 portioner per dag. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Nu söker vi en ny medarbetare för en arbetsledande roll i vår brickdukning.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består bland annat av följande: Du ansvarar för att planera och fördela dagens och veckans arbete för medarbetarna på avdelningen. Du hanterar beställningar i vårt kostdataprogram och ansvarar för att patienterna får rätt mat på brickan. Du har mycket kundkontakt med personal på vårdavdelningarna gällande patienternas mat. Du bokar timvikarier och löser bemanningen vid frånvaro och har huvudansvaret under helgen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock eller med motsvarande utbildning. Som person är du pedagogisk, ansvarstagande och flexibel. Du har lösningsfokus, har lätt för att kommunicera och bygga relationer med såväl medarbetare som våra kunder. Du har god datorvana. Erfarenhet av ledarskap är meriterande. Vi tillämpar personlighets- och problemlösningstester som underlag till urvalet och som till största del avgör vilka som går vidare i processen.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Stefan Feher
Telefon 0470-58 77 52
Område Växjö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 mars 2021 (3 dagar kvar)