Är du kirurgklinikens nya sjuksköterska?

Är du kirurgklinikens nya sjuksköterska?

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Tycker du om att ha många bollar i luften och är intresserad av kirurgi så är detta absolut avdelningen för dig! Vi är ett glatt och piggt gäng som älskar vårt jobb. Vi ser fram emot att få nya sjuksköterskekollegor. Vi söker sjuksköterskor till både avd 33 och avd 34 På avd 33 är inriktningen urologi, kärl och allmänkirurgi och avd 34 är främst inriktad på övre och nedre mag-tarmkirurgi. Avdelningarna har 22 resp 25 vårdplatser och det bedrivs både akut och elektiv verksamhet. Ring gärna om du är intresserad så berättar vi gärna mer!

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska får du ett omväxlande arbete och blir en viktig del av teamet runt patienten. Du får bred kompetens inom din specialitet och vi erbjuder goda möjligheter till utveckling i din yrkesroll. Du får introduktion under åtta veckor och följer erfarna kollegor. Region Kronoberg erbjuder ett utvecklingsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor. det innebär att du under dina första år får tid avsatt för att lära dig med inom yrket. Programmet syftar till att underlätta övergången från utbildning till arbetsliv. Vi vill ge dig en bra och trygg start i din nya profession som sjuksköterska. Viss ledighet under sommaren beviljas.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska. Självklart har du trevligt bemötande och arbetar med patienten i fokus. Du bidrar till god arbetsmiljö och ser utveckling och förbättringsarbete som en naturlig del i vardagen.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Båda avdelningarna har önskeschema vilket innebär att du kan påverka dina arbetstider till viss del.
Mer info
Kontaktperson Marie Jonsson
Telefon 0470-58 79 29
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (1 dag kvar)