Kommunikations- & marknadsansvarig till Rottne Industri

Kommunikations- & marknadsansvarig till Rottne Industri

Rottne Industri AB har tack vare högt fokus på teknisk innovation och kvalitét en stark och långsiktig tillväxt, och vi fortsätter stärka vår stabila position på marknaden. För att nå nästa etapp i utvecklingen och kunna förverkliga våra tillväxtplaner söker vi nu en Kommunikations- & marknadsansvarig till vårt huvudkontor i Rottne, 2 mil från Växjö.

Vi erbjuder dig ett jobb på ett privatägt, stabilt företag som drivs med engagemang och passion. Dina åsikter och idéer är viktiga för oss och vår utveckling och vår platta organisation ger dig bästa förutsättningar till inflytande och utveckling i ett internationellt och expansivt företag.

I rollen som Kommunikations- & marknadsansvarig på Rottne Industri ansvarar du för företagens marknads-och aktivitetsplan. Tjänsten är bred och innehåller ansvar för all marknadskommunikation och framtagning av tillhörande material samt projektledning där externa partners används. Du driver och säkerställer genomförandet i syfte att stärka varumärket och stödja försäljningen, främst via våra återförsäljare.

Du jobbar nära affären med marknadsarbetet där du bistår med kommunikativt stöd, presentationsmaterial, utvecklar vår marknadskommunikation och initierar marknadsaktiviteter. Vi tror att du bidrar i utvecklingen av all kommunikation, såväl externt, som internt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Strategiskt och operativt utveckla Rottne Industris varumärke
  • Arbeta med marknadsaktiviteter som driver försäljning och varumärkesbyggnad
  • Framtagning av material och innehåll för samtliga kommunikationskanaler
  • Organisera, planera, genomföra samt utvärdera marknadsaktiviteter, såsom mässor & kampanjer
Vi söker dig med ett stort personligt driv och engagemang. Du är initiativrik och engagerad, och med en hög affärsförståelse.

Du är vass och kreativ i din kommunikation och har ett genuint intresse för att förmedla budskap i både text och bild. Du är van att arbeta med både digitala och traditionella kanaler liksom med webbaserad kommunikation.

För att trivas i rollen gillar du att arbeta operativt. Du kavlar upp ärmarna och sätter tänkt strategi i arbete. Du är en produktiv ”doer” som arbetar både högt och lågt.

Du trivs med att ta ansvar och är drivande i ditt arbete. Du är positiv och gillar teamwork vilket gör det lätt för dig att skapa goda relationer, både internt och externt. Du har en förmåga att röra dig lätt mellan helhet och detaljer och har dessutom ett sinne för form och layout.

Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik och verkstadsindustri, en vilja att lära känna vår produkt och en vass penna som kan skapa fantastiska berättelser.

Tjänsten är bred och ställer stora krav på struktur, kvalitet och en stark vilja att göra skillnad både internt som externt.

För att vara aktuell för tjänsten har du
  • Minst fem (5) års erfarenhet av liknande roll i kommersiell verksamhet, gärna i bolag som verkar på en global marknad
  • Erfarenhet av arbete i Adobe Creative Cloud eller motsvarande program
  • God engelska och svenska i tal och skrift, samt med fördel även tyska eller franska
Ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi jobbar med löpande urval. Detta är en direktanställning hos Rottne Industri AB som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld, OnePartnerGroup, på telefonnummer 0470-34 98 75
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se