PreZero söker Miljöarbetare Växjö

PreZero söker Miljöarbetare Växjö

Vi söker nu chaufförer till vår renhållningsavdelning i Växjö. Vi behöver dig för att med kvalitet och god service arbeta med insamling av hushållsavfall.

Som miljöarbetare hos oss kommer du att ha ett självständigt och varierande arbete och kommer att ingå i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.

Vem söker vi?
Som person är du serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du värdesätter ordning och reda och har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning. Du har lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus.

C-kort och giltigt YKB samt förarkort är ett krav och du är ett föredöme i trafiken. Du är en problemlösare och måste kunna arbeta självständigt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi erbjuder
Tjänsterna är till en början med visstidsanställning, med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträdesdag efter överenskommelse. Placering vid vår verksamhet i Växjö.

Vill du veta mer?
Kontakta driftchef Anders Lindholm-Nilsson på 0470-70 23 90 eller anders.lindholm-nilsson@prezero.com

Skicka din ansökan med CV och personligt brev. Vi jobbar med löpande urval. Märk din ansökan med "Miljöarbetare Växjö".
Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anders Lindholm-Nilsson
Telefon 0470-70 23 90
Email Mejla Anders Lindholm-Nilsson
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.prezero.se/
Sista ansökningsdag 16 jan 2023 (43 dagar kvar)