Logistikspecialist för uppdrag hos spännande kund i Växjö!

Logistikspecialist för uppdrag hos spännande kund i Växjö!

Till välkänt företag i Växjö söker vi nu en Logistikspecialist. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till sista augusti 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Logistikspecialist kommer du bland annat ha ansvar för följande arbetsuppgifter:
  • Utveckla logistikplaner för EPC-projektet
  • Hantera logistikmodulen i EPC-projektdatabasen
  • Hantera genomförandet av logistikprojekt för underleverantörsartiklar, inklusive logistikuppdrag
  • Utförande av leverans, materialspårning, rapportering, import- och exportefterlevnad
  • Revidera och godkänna fakturor för logistikleverantörer
  • Ge rapportering som krävs för projektgrupp och företagsledning.
Vem är du?

Till rollen som Logistikspecialist söker vi dig med en relevant kandidatexamen samt 5 års erfarenhet inom liknande yrkesroll. Du har förmåga i att leda projekt och besitter en god kommunikativ förmåga och god analytisk kompetens. Vidare har du goda kunskaper i Excel och tidigare erfarenhet av att arbeta i ERP-system, gärna Oracle. Då vår kund arbetar mot den globala marknaden är goda kunskaper i såväl svenska som engelska ett krav.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 18 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.