SKOGSMASKINSÄLJARE i Södra Sverige

SKOGSMASKINSÄLJARE i Södra Sverige

Hur ser din arbetsdag ut?

Ponsse´s skogsmaskiner är kända för att vara bäst i världen! Vi på Ponsse satsar stort på produktutveckling och ligger alltid i framkant när det gäller teknik, utveckling och service. Tjänsten som skogsmaskinsäljare hos oss innebär att du ska vara ansvarig för försäljning av nya och begagnade maskiner på ditt distrikt som består av sydvästra Småland, Blekinge och Skåne. Vi erbjuder ett spännande jobb där du på egen hand, med support från säljchef och marknadsavdelning, planerar din marknad och din försäljning, samt etablerar nya kundkontakter.

Vi söker dig som:
  • Har teknisk kompetens/intresse för maskiner och är intresserad av skogen
  • Har några års erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Du är strukturerad, ansvarsfull och noggrann
  • Du tycker om att knyta kontakter, har lätt att få människors förtroende och drivs av att göra goda och lönsamma affärer
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift

Du kommer att få anpassad, intern utbildning på våra produkter. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och hur vi tror att du passar in i och samarbetar med vårt team.

B-kortkort är ett krav.

Vi erbjuder dig:

Hos oss kommer du att jobba i ett team av medarbetare som gillar sitt arbete, strävar efter att lära, utvecklas och trivs och har kul tillsammans. Du kommer att få mycket frihet i planeringen av ditt jobb och det finns stora utvecklingsmöjligheter. Ponsse är en arbetsgivare som är mån om sina medarbetare och vill att du ska trivas.

Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning. Tillträde snarast.

Kom ihåg att till din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person.

För mer information om tjänsten, kontakta Carl-Henrik Hammar (VD), 070-600 49 35, carl-henrik.hammar@ponsse.com eller Lars Wickman (Sälj- och marknadschef), 070-399 02 54, lars.wickman@ponsse.com

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-31. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Mer info
Telefon 0220-399 00
Område Växjö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ponsse.com/se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ponsse är en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner med ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser. PONSSE koncernen består av moderbolaget Ponsse Plc i Finland med 12 dotterbolag och 26 återförsäljare över hela världen. I Sverige sköts försäljning och service av Ponsse AB, ett helägt dotterbolag med huvudkontor och säte strax norr om Västerås. Ponsse AB:s omsätter ca: 550 milj. kr och har idag 60 anställda. Mer information om Ponsse hittar du på www.ponsse.com/se.