Verkstadsmekaniker till Växjö

Verkstadsmekaniker till Växjö

Om tjänsten

Till vår verkstad i Växjö, söker vi en verkstadsmekaniker som kommer att arbeta med service och reparationer av Caterpillar entreprenadmaskiner.

Dina ansvarsområden:
  • Underhålla och reparera redskap på kortast möjliga tid
  • Uppnå optimal servicenivå
  • Garantera högsta möjliga driftsäkerhet för kund.
  • Påbyggnad av nymaskiner
Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som mekaniker på entreprenadmaskiner eller liknande produkter. Erfarenhet krävs för att du ska ha möjlighet att bidra till utvecklingen av våra arbetsprocesser och rutiner. Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Personliga Egenskaper

För att lyckas i rollen som verkstadsmekaniker bör du vara noggrann, strukturerad och har förmågan att följa uppsatta tidsplaner. Vi söker dig som serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Du är en självgående person som kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter. Hos oss värdesätter vi att våra medarbetare ser till helheten.

Vi erbjuder

Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.

Pon Equipment är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Placering: Växjö

Frågor? Ring Johannes Karlsson, Verkstadschef på telefon 0730-823442 eller Johan Signell, HR Advisor, mobil 0727-20 79 05.

Intresserad? Skicka din ansökan senast den 2019-11-03
Mer info
Kontaktperson Johan Signell
Telefon 0727-20 79 05
Område Växjö
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Pon Equipment AB
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pon Equipment AB och Pon Power AB är återförsäljare för Caterpillar i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna och erbjuder världens största sortiment av entreprenadmaskiner, dieselmotorer och generatoraggregat. I Sverige är vi ca 400 anställda och omsätter ca 2 Mdr svenska kronor. Tillsammans med Caterpillar sätter vi en ny standard för begreppet service i vår bransch. Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehålla trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar.