Processutvecklare till Point Logistik

Processutvecklare till Point Logistik

Point logistik är Gota Medias distributionsbolag och vi distribuerar i huvudsak morgontidningar, post och paket. Vi söker nu efter dig som vill ha en central roll som processutvecklare och vara med på vår spännande förändringsresa där vår huvudsakliga produkt, morgontidningen, minskar i upplaga och där post- och paketmarknaden ökar. Är du rätt person, med intresse och fallenhet för ledarskap och förmågan att utveckla vår produktion och våra processer?

Arbetsuppgifter

Som processutvecklare kommer du ansvara för utveckling, förbättring och kontroll av våra distributionsprocesser, från Packsal till leverans hos våra mottagare. Du kommer att bevaka och uppdatera vårt ledningssystem för Kvalité och Miljö enligt standarderna ISO 9.001 och 14.001 samt se till att organisationen arbetar enligt dessa. Verksamheten som bedrivs dagtid ”dukar bordet inför natten” och säkerställer att distributionen nattetid sker på ett driftsäkert sätt. Du kommer att samverka internt med övriga medarbetare inom Point, samt ha externa kontakter bland annat med andra utbärningsbolag i Sverige.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Du är en strukturerad person som är van att arbeta med förbättringslösningar och har förmågan att leda en organisation genom förändring och utveckling. Du arbetar proaktivt och testar gärna nya idéer. Vi ser också att du har ett tekniskt intresse, drivs av att ständigt utveckla såväl dig själv, organisationen i stort samt människor omkring dig. Du är en social person som trivs i en roll med stora kontaktytor.

Om tjänsten

Placeringsort för tjänsten är Växjö eller Kalmar. Resor mellan våra kontor kommer förekomma. Tjänsten är dagtid men då vår verksamhet mestadels är på kvällar och nätter kommer tid även att behöva läggas vid dessa tillfällen. Tjänsten som Processutvecklare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Point Logistik. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Maria Edner på via 070-340 83 61 eller maria.edner@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 okt 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Point logistik (Point) är Gota Medias distributionsbolag och distribuerar i huvudsak morgontidningar, post och paket i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Vi är idag ca 1 000 anställda. Tillsammans når vi alla hushåll och företag i vårt geografiska område, det vill säga mer än 1 miljon mottagare. Vår primära verksamhet har produktion under kväll och natt, på dagtid "dukar vi bordet inför natten".