Ledare till Point i Växjö

Ledare till Point i Växjö

Point Logistik är efter sin nyligen genomförda förändringsresa ett modernt bolag för distribution av tidningar, post och paket. Vi värnar om samhällsnytta och trivs med att driva utveckling tillsammans. Nu söker vi med hjälp av Eterni Sweden dig som har erfarenhet och förmåga att jobba som ledare i rollen som Nattchef hos oss.

Arbetsuppgifter

Som Nattchef ansvarar du för att leda den operativa verksamheten på natten, säkerställer att distributörerna påbörjar och avslutar sin distribution och vidtar åtgärder vid avvikelser. Vidare sköter du kortsiktig personalplanering och bemanning självständigt. Du arbetar med rapportering, information och kommunikation kring nattorganisationens arbete gentemot både interna och externa gränssnitt. Det kan gälla alltifrån beordrad extratid till verksamhetens leveranser och avvikelser. I rollen rapporterar du till Regionchefen.

I arbetsuppgifterna ingår att säkerställa att arbetet följer säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljölagar, bland annat genom att se till att dina medarbetare introduceras och får handledning så att de har rätt kunskaper för att utföra sina uppdrag. Du ansvarar för att styra och följa upp nattorganisationen gentemot uppsatta mål, policys och processer. Som en del i vårt gemensamma utvecklingsarbete föreslår och genomför du beslutade förbättringar löpande.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Du som söker har erfarenhet från en liknande arbetsledande roll. Du är en driven ledare som har lätt för att kommunicera med människor och ser till att engagera och utveckla människor omkring dig. Som person är du noggrann och metodisk och du motiveras av att hitta och genomföra förbättringar av verksamheten. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser även att du har B-körkort och mycket god datorvana.

Om tjänsten

Tjänsten som Nattchef är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Point Logistik Gota Media AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Dina frågor om tjänsten besvarar Maria Edner via 070-340 83 61 eller maria.edner@eterni.se.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan annonsens slutdatum. Skicka därför in din ansökan så snart du kan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 sept 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Point logistik (Point) är Gota Medias distributionsbolag och distribuerar i huvudsak morgontidningar, post och paket i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Vi är idag ca 1 000 anställda. Tillsammans når vi alla hushåll och företag i vårt geografiska område, det vill säga mer än 1 miljon mottagare. Vår primära verksamhet har produktion under kväll och natt, på dagtid "dukar vi bordet inför natten".