Distriktansvarig till Plusab Medical Solutions

Distriktansvarig till Plusab Medical Solutions

Tjänstebeskrivning

Vill du driva ett eget distrikt och få möjligheten att arbeta med produkter och tjänster i framkant? Då kan arbetet som säljare till Plusab Medical Solutions i Kronobergs län med omnejd vara något för dig.

Som distriktansvarig arbetar du med uppsökande försäljning mot företag och organisationer som behöver hjälp med att trygga sin arbetsplats för anställda och ibland även kunder. Du har ett projektansvar från förfrågan till offert och från order till leverans. Du arbetar operativt med kundbearbetning, utveckling av produktsortiment och kundrådgivning. Du trivs med många kundkontakter och arbetar mot din personliga samt företagets målsättning. Du kommer med totalansvar att på ditt distrikt bearbeta, besöka och utveckla befintliga kunder såväl som nya kunder inom olika branscher både inom privata samt statliga sektorn. Vi tror att du som söker är bosatt inom eller i angränsning till distriktet som tex Växjö, Kalmar eller Karlskrona.

Plusab Medical Solutions utbildar dig internt i produkt - och säljteknik när du påbörjat ditt arbete och sedan löpande med gemensamma säljdagar tillsammans med säljledare, du rapporterar löpande till försäljningschefen. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i företaget för dig med bra resultat och höga ambitioner.

Krav på person

Vi ser gärna att du har bakgrund inom B2B-försäljning. Även erfarenheter från annan typ av försäljning eller inom vård/räddningstjänst är meriterande. Som person är du målinriktad och strukturerad. Då du utgår ifrån hemmet är det viktigt att du är disciplinerad och har förmågan att planera din egen dag. Du har lätt att anpassa dig i olika sociala miljöer och skapa förtroende ute hos kund. B körkort är ett krav. Du erbjuds tjänstebil efter sex månadersprovanställning. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll. För jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Om PerformIQ

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Plusab Medical Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer inom förbansmaterial. Sortimentet innfattar,ögonduschar,akutväskor,hjärtstartare, samt våra förbandstavlor/skåp m.m.Vi utbildar även våra kunder i HLR-LABC och DHLR. Vi tillverkar och säljer endast produkter som kan hjälpa till att rädda liv och minska lidande.Detta är vårt syfte sedan flera år tillbaka i tiden. Vår affärside är att bygga partnerskap med företag och organisationer där vi levererar helhetslösningar för första hjälpen produkter med fokus på support, service och kvalitet. Våra produkter säljs även i de övriga nordiska länderna.

Sökord: Fältsäljare säljare "account manager" distriktsäljare sales affärsutvecklare