Fastighetstekniker till ett av Sveriges största fastighetsbolag!

Fastighetstekniker till ett av Sveriges största fastighetsbolag!

Har du erfarenhet av självständigt arbete som fastighetstekniker? Är du en problemlösare med stort tekniskt intresse? Läs då vidare och ansök till tjänsten som fastighetstekniker!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Till vår kund söker vi nu en fastighetstekniker att ansluta till deras välfungerande grupp i Växjö. Vår kund äger, förvaltar och utvecklar bostadsfastigheter i Sverige och de finns på ett större antal orter runt om i landet. Vår kund arbetar med långsiktiga samarbeten och deras vision är att vara en naturlig och pålitlig samarbetspartner för sina kunder. I rollen som fastighetstekniker kommer du att ansvara för två olika närliggande bostadsområden med cirka 600 lägenheter. Du ansvarar för den löpande driften och felavhjälpande underhåll på dina fastigheter. I rollen som fastighetstekniker kommer du framförallt att:
 • Ansvara för både den inre och yttre miljön för fastigheterna
 • Ta emot och ta helhetsansvar för felanmälningar och att de åtgärdas
 • Ansvara för tekniska installationer
 • Genomföra rutinmässiga ronderingar och kontroller av fastigheterna
 • Ansvara för energioptimering av dina fastigheter
 • Utföra lägenhetsbesiktningar
 • Arbeta med löpande tillsyn av ventilationssystem, värmesystem och värmepumpar
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt i en serviceinriktad roll med eget ansvar för att planera din dag och att utförandet av dina arbetsuppgifter blir utförda på bästa sätt.

Krav på person
Vi söker dig som har en positiv, serviceinriktad och problemlösande attityd till dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som fastighetstekniker krävs vidare:
 • Gymnasieutbildning inom teknik, meriterande med eftergymnasial utbildning inom exempelvis el/VVS/styr- och reglerteknik
 • 5 års erfarenhet av liknande tjänst och arbete med specifikt bostadsfastigheter
 • Körkort B
 • God kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska
Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarsfull och självgående. Du har en analytisk och ekonomisk förståelse för hur verksamheten bäst ska bedrivas och arbetar alltid med kunden i fokus. Du är vidare en person som vill utveckla verksamheten och kan ta initiativ till förbättringsförslag. Det är meriterande om du har kunskap och/eller erfarenhet av energioptimering av fastigheter.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som fastighetstekniker. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00-16.00
Plats: Växjö

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på 073-353 75 21. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighetstekniker, tekniker, fastighet, el, VVS, styr- och reglerteknik, energi, energioptimering, bostadsfastigheter
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 10 aug 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.