Vi söker arbetsledare till vår verksamhet i Växjö!

Till den här tjänsten söker vi dig som vill ha ett ansvarsfullt och omväxlande arbete. Du biträder platschefen med ledning av projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning. Du tycker om problemlösning, trivs med lagarbete, har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat. Du som söker är flexibel och har viljan att lära dig hur vår produktion fungerar.

Som person trivs du i ledande befattning, är bra på att fatta beslut och är driven och strukturerad. Att planera och organisera arbetet kommer naturligt för dig. Du är duktig på att kommunicera så att ditt budskap går fram och blir förstått.

Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning alternativt gedigen erfarenhet av arbete inom byggproduktion. Det är meriterande om du utöver detta har erfarenhet av arbete i en arbetsledande befattning samt erfarenhet av olika former av byggproduktion. Vidare har du goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt, du har god datavana och innehar B-körkort. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Hanna Nylander, +46 722272331,
Mer info
Kontaktperson Hanna Nylander
Telefon 0722272331
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.