Snickare Byggservice

Snickare Byggservice

Peab Byggservice
är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål och en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga.

Om jobbet

Peab Byggservice växer och vi behöver därav stärka upp avdelningen med fler träarbetare. Du kommer tillhöra kontoret i Växjö, men vi utför även arbeten runt om i Kronoberg. Vi ser gärna därför sökanden från hela länet.

Just nu söker vi träarbetare med inriktning mot allmänna byggservicearbeten. Våra tjänster är främst inriktade på ROT-jobb men även nyproduktion samt lokala och rikstäckande serviceavtal. Exempel på arbetsuppgifter kan vara reparations- och underhållsarbeten, renoveringar, köksmontage, tak- och fönsterbyten, om- och tillbyggnader samt försäkringsjobb.

Din profil

Du behöver ha god erfarenhet av byggservicearbeten och vara självgående då arbetet ofta kräver egna initiativ och eget ansvar. Du kommer vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer vilket ställer krav på din sociala förmåga samt att du trivs med att samordna och planera dina arbeten. Vi ställer som krav att du innehar körkort för personbil samt yrkesbevis som träarbetare då det är en garanti för att våra kunder ska få sina önskemål utförda professionellt och med kvalité. Utöver detta är det krav att du också behärska det svenska språket i tal och skrift.

Kika gärna in på https://peabbyggservice.se/jobb-karriar/att-jobba-i-peab/medarbetarportratt/ och träffa några av våra kollegor

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning. Peab Byggservice arbetar för en jämn könsfördelning därför ser vi gärna även kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Urvalet sker löpande så tillsättande av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Kontakt

Annonseringen kommer pågå under vår semesterperiod varför du inte ska vänta dig en återkoppling förrän i mitten på augusti.

Rekryterande Chef: Gert Strandh (gert.strandh@peab.se)
HR: Linnéa Lundin (linnea.lundin@peab.se)

OBS vi tar inte emot ansökningar via mail
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.