Arbetsledare

Arbetsledare

Vill du vara med på vår resa? Vill du utvecklas och växa tillsammans med oss? Vi söker ständigt efter duktiga medarbetare och vi tror du är en av dem.

Om tjänsten

Som arbetsledare på Peab Anläggning arbetar du tillsammans med en platschef i olika mindre och medelstora projekt. I rollen som arbetsledare är det ditt uppdrag att planera bemanning, förbereda med material till dina hantverkare samt följa upp genom dokumentation så att projekten fortskrider enligt plan. Du ger allt för att leverera goda resultat i rätt tid.

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor då du som arbetsledare träffar våra beställare, har kontakt med leverantörer och jobbar nära vår personal.

Kravprofil och personliga egenskaper

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har relevant utbildning och/eller erfarenhet av produktionsledning inom anläggning. Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar B-körkort.

Du har intresse, rätt inställning och erfarenhet av att möta olika sorters människor och situationsanpassa ditt ledarskap. Du är van ledare som föregår med gott exempel. De individer du leder får du engagerade och du är duktig på sammanhållning och team building. Du har ett sinne för struktur, planering och ekonomi.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Ingvar Petersson, 073-337 47 98 eller HR-partner Marita Petkovic, 072-533 78 36.

Rekryteringsprocessen sker med löpande urval och vi går igenom ansökningarna under tiden annonsen ligger ute.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.