Säsongsarbetare

Säsongsarbetare

Söker du efter ett omväxlande och utmanade arbete? Nu söker vi säsongsarbetare till drift- och underhåll i Växjö.

Om tjänsten
Vi söker dig med erfarenhet av yttre skötsel . Du kommer att arbeta i Växjö med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår allt som har med skötsel att göra, det vill säga bland annat nyanläggning, skötsel, klippning, bevattning, underhåll m.m. Med fokus mot gräsklippning. Säsongsanställning är i huvudsak under (april-november).

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående, ordningsam och bra på att hålla tider och deadlines. Du kommer att jobba i ett engagerat gäng där social kompetens och förmåga att samarbeta är viktigt.

Vi erbjuder


I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Jonas Andersson, 00733-37 23 89,
Mer info
Kontaktperson Jonas Andersson
Telefon 0733-37 23 89
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.