Händiga montörer sökes till expansivt företag i Växjö

Händiga montörer sökes till expansivt företag i Växjö

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Vi kommer att erbjuda dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi flera montörer till ett av våra kundföretag i Växjö. Vi söker dig som är tekniskt sinnad med ett stort intresse för byggnad och montering. Vår kund expanderar snabbt och vi söker dig som vill vara med på resan framåt!

Utbildning
Det är en fördel om du har någon form av industriteknisk utbildning.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av montörsarbete.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas som montör skall du vara noggrann, klurig, driven och ansvarstagande. Vidare bör du kunna arbeta i lag och vara anpassningsbar för nya ingångsvärden. Du skall vara tekniskt intresserad och vilja leverera kvalitativa produkter på ett effektivt sätt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

I produktionen är det både förmiddags-, dags- och kvällsskift.

Ansökan
Vi kommer att kalla till intervju fortlöpande under ansökningstiden. Tillsättningar kan därför ske innan ansökningstiden löpt ut.
För frågor kontakta rekryterare Gabriella Olsson på gabriella.olsson@palmpartners.se eller tel. 076-7819101.

Startdatum
Snarast enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstid om 6 månader med stor chans till förlängning.
Mer info
Kontaktperson Gabriella Olsson
Telefon 0767819101
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.