Svetsare till modernt företag i Alvesta

Svetsare till modernt företag i Alvesta

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu Svetsare till ett modernt företag i Alvesta. I din roll som Svetsare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter främst innebära MIG, MAG och TIG- svetsning av företagets olika delar under arbetsdagen. I arbetet ingår även att du har mycket goda kunskaper i ritningsläsning då det är viktig förutsättning för att klara av arbetet, samt att du kan läsa och förstå svenska rörande svetsning.

Utbildning
Vi ser gärna att du har en verkstads- eller industriteknisk utbildning med inriktning plåt, svets eller motsvarande.

Erfarenhet
  • Ritningsläsning
  • TIG-svetsning
  • MIG-svetsning
  • MAG-svetsning
Personliga kvalifikationer
Du som söker är lösningsfokuserad och har ett intresse av att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid att skapa och behålla en bra arbetsmiljö och ett gott samarbete med alla som finns runt omkring. Vi ser gärna att du även är en ansvarsfull, positiv och noggrann medarbetare.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Arbetstiderna är dagtid.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Visa ditt intresse så snart du kan och Välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum
Tjänstgöring påbörjas snarast möjligt.

Uppdragslängd
Visstid om 6 månader med stora chanser till förlängning och en tillsvidaretjänst.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Kontaktperson Gabriella Olsson
Telefon 0767819101
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.