Driven butikssäljare till vår butik i Växjö

Driven butikssäljare till vår butik i Växjö

Är Du en serviceinriktad och engagerad person som vill vara med och driva och utveckla vår butik?

Då är du rätt person för att vara med och utveckla vår proffsförsäljning och service inom affärsområde VVS i Växjö. Du får möjlighet att arbeta med drivna kollegor som brinner för att utveckla vår affär framåt mot att bli en ännu större utmanare i branschen.

Dina Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Som Butikssäljare kommer marknadsföra och sälja vårt produktsortiment från marknadens ledande leverantörer inom VVS.
  • Ge kunden service och ta hand om innesäljaruppgifter som uppkommer i butiken.
  • Vidareutveckla affärsområdet tillsammans med säljteamet.
  • Genomföra interna samt externa utbildningar inom området.
  • Medverka vid kundevent, seminarier samt mässor.
Kvalifikationer
  • Minst 3-års erfarenhet inom försäljning och butik.
  • God serviceförmåga
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Meriterande är någon form av innesäljarerfarenhet.
  • Meriterande är branscherfarenhet inom VVS.
Profil

Som butikssäljare hos oss ser vi att du har tydligt affärsfokus och arbetar strukturerat. Du inger ett stort förtroende genom alla led och med ett stort eget driv och intresse för våra kunders verksamhet skapar du hållbara och affärsmässiga relationer. Du är en utmanare som är mål och tävlingsinriktad och brinner för försäljning.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, skicka in din ansökan redan idag eller senast den 2/12-2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga gärna ditt CV och ett personligt brev i din ansökan. Onninen tillämpar bakgrundskontroller och personlighetstester som urvalskriterier i alla rekryteringar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Regionchef Tommy Bengtsson tommy.bengtsson@onninen.com

Välkommen med din ansökan

Mer om Onninen

Onninen erbjuder grossist-, logistik- och distributionstjänster inom belysning, elnät, gas, industri, kyla & AC, telekom, VA och VVS. Våra kunder representeras främst av entreprenörer och installatörer (Contractors), industriföretag (Industry), energibolag och deras entreprenörer samt offentliga organisationer (Infrastructure) samt återförsäljare (Retailers).

Onninen grundades 1913 i Finland. Genom åren har Onninen utvecklats till en internationell koncern med verksamhet i Finland, Sverige, Norge, Polen och Baltikum.


Onninen AB är idag en del av Kesko-koncernen som omsätter 10 Miljarder € (2016) med K-Rauta under samma paraply i Sverige. Målsättningen är att bli Norra Europas ledande bolag inom segmentet Building and Technical Trade. Vi befinner oss i en spännande expansiv fas där vi utvecklar ett nytt erbjudande för våra kunder och söker drivna medarbetare som vill dela den resan tillsammans med oss.

företagssäljare, b2b-säljare, säljare proffs, säljare
Mer info
Kontaktperson Regionchef Tommy Bengtsson
Telefon +46 72523 06 08
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Onninen erbjuder grossist, logistik- och distributionstjänster inom belysning, eldistribution, gas, industri, kyla & AC, telekom, VA och VVS. Våra kunder representeras främst av entreprenörer och installatörer, industriföretag, energibolag samt återförsäljare. I Sverige har företaget ca 280 anställda runt om i landet. Onninen AB är ett helägt dotterbolag till Onninen OY. Koncernen bedriver verksamhet i 9 länder. Läs mer på www.onninen.se