Teamleader med kundtjänstansvar till företag i Tingsryd

Teamleader med kundtjänstansvar till företag i Tingsryd

Teamleader med kundtjänstansvar till ett av våra kundföretag i Tingsryd

För konsultuppdrag hos en av våra kunder i Tingsryd söker vi nu en Teamleader med kundtjänstansvar. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget varar i ca. 6-8 månader.

Arbetsuppgifter

Som teamleader har du tillsammans med en mindre grupp medarbetare ansvar för inkommande samtal, kundservice och administration inom verksamheten. Utöver detta har du som teamleader även ansvar för bemanning, schemaläggning, orderhantering och att driva och engagera gruppen framåt!

Du kommer även att jobba operativt och själv ta samtal i orderslingan. Frågor som besvaras via telefon handlar bland annat om sortimentfrågor, leveransförfrågningar, kollisökningar samt mottagande av order som sedan administreras.

Din profil

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och gillar att arbeta med kundservice och administration. Vi tror att du tidigare haft en liknande ledande roll och har god telefonvana, då service mestadels ges via telefon. Som person är du kommunikativ, strukturerad och engagerad med en hög känsla för service. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt är en god dataanvändare med systemvana.

Vi erbjuder dig i detta uppdrag en tjänst med mycket kundkontakt i en spännande organisation. För att vara aktuell för detta uppdrag krävs att du är tillgänglig omgående.

Befattning/titel: Teamleader

Omfattning: Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning på 6-8 månader

Ort: Tingsryd

Arbetstider: Dagtid

Start: Så snart som möjligt

Din ansökan

Skicka din ansökan redan idag. Löpande urval tillämpas och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Isabell Ternemo
Telefon 0470323833
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se