Sågverksarbetare

Sågverksarbetare

För omgående konsultuppdrag hos vår kund i Alvesta söker vi nu en sågverksarbetare. Tjänsten är en visstid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. För rätt person finns stor chans till förlängning hos kunden. Uppdraget är belagt på vardagar och dagtid.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter och arbetets omfattning kan variera beroende kundens behov. Arbetsuppgifterna består av sedvanliga arbetsuppgifter på sågverket, det kan innefatta allt från hantering av trävaror till övervakning av företagets maskiner. Arbetstiderna som gäller är dagtid.

Din profil

Vi söker dig som är positiv och glad som person. Du är en person med driv och är inte rädd eller tvekar på att hugga i om det behövs. Du är en person som är flexibel och kan snabbt anpassa dig till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Din positiva attityd, goda bemötande och service gentemot företaget ser vi som en självklarhet. Det är av stor betydelse att du är stresstålig och kan arbeta effektivt i högt tempo. Det är meriterande om du har tidigare industrivana.

Vi ser det som mycket meriterande om du har truckkort A1-4 och B-1-4.

För att vara aktuell för tjänsten har du körkort och tillgång till bil då kollektiva möjligheter är begränsade

Ansökan
Löpande urval tillämpas så skicka gärna in din ansökan redan idag. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Isabella Westerlund, 0470-34 98 71. Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Isabella Westerlund
Telefon 0470-34 98 71
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se